پخش زنده
امروز: -
شبکه تلوبیونی دانشگاه صدا و سیما با نام رویا قرار است برنامه های مختلف این دانشگاه از جمله دستاوردهای فارغ التحصیلان و تولیدات دانشجویی این دانشگاه را پخش کند.
به گزاش خبرگزاری صدا و سیما، مراسم افتتاح شبکه تلوبیونی رویا با حضور شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما و علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت برگزار شد.
شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما در آیین افتتاحیه این شبکه تلوبیونی گفت: راه اندازی این شبکه در تحقق یک سری راهبردهای کلان سازمان است که در تحول سازمان نیز آمده است.
وی در ادامه افزود: یکی از راهبردهای کلان در سند تحول الهام بخشی و مرجعیت سازی برای رویش های رسانه ای انقلاب است. یعنی استعدادهای جوانی که می خواهند در رسانه بدرخشند،شبکه رویا بستری برای شناسایی،معرفی و درخشش این رویش های رسانه ای در کشور است .
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: یکی از محورها ی ما در سند تحول تقویت عدالت رسانه ای است، ما دانشجویانی از سراسر کشور داریم ، تقویت در توجه به ظرفیت های بومی در جغرافیای ایران یکی از اهداف سند تحول است که با این شبکه محقق خواهد شد.
همچنین در حوزه فضای مجازی یک محور رویکردی در سند تحول ورود به فضای مجازی است که بستر این شبکه در فضای مجازی ان شاء الله زمینه ساز این تحول خواهد بود .