مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران:
همکاری بیمه سلامت و بانک رفاه به ایجاد بیمهای قدرتمند در کشور کمک میکند
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: همکاری بیمه سلامت و بانک رفاه به ایجاد بیمهای قدرتمند در کشور کمک میکند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل پایگاه خبری سازمان بیمه سلامت ایران، در نشست انعقاد تفاهم نامه میان سازمان بیمه سلامت ایران و بانک رفاه دکتر ناصحی گفت: هدف مشترک مجموعه سلامت و بانک رفاه به عنوان بانک شناخته شده در حوزه سلامت کمک به بیمه شدههای سازمان بیمه سلامت است، به عبارتی توان مجموعه افزایش پیدا کند؛ چرا که بیمه سلامت از جهات مختلف تکالیف مختلفی داشته و مسئولیتهای بسیاری دارد.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به اینکه تلاش میکنیم اقدامات سازمان بیمه سلامت ایران در ارایه خدمات به بیمه شدگان افزایش پیدا کند افزود: سازمان بیمه سلامت تنها بنگاه مالی نبوده و سعی میکند با در نظر گرفتن مسئولیتهای بیشتر به ۴۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بیمه شده خود که بیش از ۸۰ درصد آنها از اقشار ضعیف و کم برخوردار هستند کمک بیشتری داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه اولویت سازمان بیمه سلامت ایران کاهش پرداختی از جیب مردم و درصد پرداخت بیشتر از سهم سازمان در سال ۱۴۰۲ است تصریح کرد: باید بیمهای با قدرت و قوت بیشتری در کشور ایجاد شود، میتوان با منابعی که در اختیار داریم؛ سرویس و خدمت بیشتری به مردم ارایه کنیم، البته که همکاری بانک رفاه میتواند کمک کننده باشد.
ناصحی با بیان اینکه افتخار میکنیم که اعتماد ملی میان سازمان بیمه سلامت و سازمان برنامه و بودجه در تخصیص اعتبارات مورد نیاز ایجاد شده است اظهار داشت: این مسیر با همکاری بانک رفاه تقویت خواهد شد، بیمه پایه در کنار بیمه تکمیلی قدرتمند خواهد شد که امیدواریم با تعامل و راهنمایی بانک رفاه بتوانیم منابع سرگردان در حوزه سلامت را در مسیر قابل قبولی هزینه کنیم.
همچنین در این نشست اسماعیل الله گانی مدیر عامل بانک رفاه گفت: ارتباط میان بانک رفاه و مجموعه بیمه سلامت طی سالهای گذشته شکل گرفته و تعاملات در حال افزایش است، بانک در اکثر بیمارستانها و مراکز درمانی شعبه داشته و کمکهای خوبی به دانشگاههای علوم پزشکی داشتیم.
وی با بیان اینکه بانک رفاه به نوعی بانک سلامت محوراست افزود: روشهایی در بانک داری به ویژه در دوران کرونا ایجاد شده که خاص بانک رفاه است، بدون شک گردش مالی حوزه سلامت باید به سمت نقد شدن حرکت کند، چرا که تاخیر در پرداختیها مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد که به نفع حوزه سلامت نیست.