تولید ۶ تن زعفران خشک در شهرستان نیشابور
کشاورزان شهرستان نیشابور بیش از ۶ تن زعفران خشک تولید می کنند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور با اعلام آغاز عملیات
برداشت زعفران از مزارع شهرستان گفت: سطح زیرکشت زعفران در شهرستان نیشابور ۴ هزار و ۵۲۰ هکتار است وغالبا در مناطق مرکزی و میان جلگه کشت می شود و با اشتغال مستقیم و غیرمستقیم بیش از ۶۵۰ هزار نفر روز، میزان درآمد ناخالص کشاورزان شاغل در این بخش، مبلغی بالغ بر ۱۹۵ میلیارد ریال است.
علی مبارکی افزود: آبیاری به موقع و کافی و همچنین برداشت و فرآوری اصولی و بهداشتی، در بالا بردن کیفیت محصول تولیدی تاثیر بسزایی دارد.
وی یادآور شد: درسال زراعی جاری، با توجه به شرایط اقلیمی خاص به طور متوسط از هر هکتار سطح زیر کشت یک کیلو و ۲۰۰ گرم زعفران برداشت خواهد بود.
مبارکی افزود: امسال برداشت زعفران از اوایل آبان آغاز شده است و تا نیمه اول آذر ادامه خواهد داشت.