پخش زنده
امروز: -
در این همایش از واحد های تولیدی و مسئولان فنی برتر استان تجلیل شد .
به گزارش خبرگزاری صداسیما مرکزلرستان؛ معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت:توسعه صنایع غذایی،آرایشی، بهداشتی و صنایع حوزه سلامت موجب ارتقا کیفیت مواد غذایی و افزایش سلامت در جامعه می شود.
اسدبیگی در همایش روز جهانی غذا گفت:ایمنی و سلامت فرآورده های غذایی و آشامیدنی در ارتقای بهداشت عمومی و سلامت جامعه نقش مهمی دارد .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان هم با اشاره به اهمیت سواد تغذیه ای و آگاهی در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر افزود:رفع موانع تولید،اشتغالزایی و تشویق تولید کنندگان به سمت تولید سالم و تامین غذای ایمن از مهمترین وظایف دولتهاست .
ابراهیمی معاون امور اقتصادی استانداری لرستان نیز بر ضرورت تعامل و مشارکت همه سازمانها ، ارگانها و کارخانجات تولید مواد غذایی در راستای ترویج سبک زندگی سالم تاکید کرد و افزود:امنیت غذایی، تولید غذایی سالم و بهداشتی از مهمترین موضوعات مورد بحث سلامت انسانی است .
در ادامه از واحدهای تولیدی و مسئولان فنی برتر استان تجلیل شد .