پخش زنده
امروز: -
راهکارهای اجرایی شدن سند توسعه شیلات خوزستان در بیست و پنجمین جلسه شورای معاونان سازمان شیلات ایران بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، بیست و پنجمین جلسه شورای معاونان سازمان شیلات ایران با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات، معاونان و مدیران کل ستادی، مدیرکل شیلات خوزستان و حضور مجازی مدیران کل شیلات استانهای ساحلی و آبهای داخلی با دستور کار بررسی راهکارهای اجرایی سند توسعه شیلات خوزستان و گزارش برپایی نمایشگاه بین المللی شیلات برگزار شد.
فتح اله ابوعلی مدیرکل شیلات خوزستان در این جلسه به وضعیت موجود استان اشاره و موضوعهایی از جمله؛ منابع آبهای داخلی، صید و صیادی، تولید و مصرف آبزیان، بازار آبزیان، توسعه پایدار و حفظ محیط زیست، فرآوری و صنایع جانبی و در نهایت چالشهای پیش رو صنعت شیلات و پیشنهادهایی جهت تحقق برنامههای ارائه شده عنوان کرد.
سپس رجبعلی قربانزاده، مدیرکل دفتر برنامه ریزی و بودجه سازمان شیلات خواستار ارائه سند توسعه خوزستان در قالب کمی و یک برنامه ۵ ساله شد و مهدی شکوری، معاون توسعه آبزی پروری دقت بیشتر به محدودیتهای آبی استان و نگاه جدی به کشت متراکم و استفاده از گونههای جدید جهت تحقق اجرایی برنامه استان را متذکر شد.
سیدمصطفی بهشتیان معاون صید و بنادر ماهیگیری با اشاره به تبیین نشدن گامهای اجرایی سند، آن را نیازمند شیوه نامه اجرایی دانست.
شهریار رستمی، سرپرست معاونت برنامه ریزی و مدیریت منابع نیز جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی را برای موفقیت این طرح ضروری دانست و بر نقش زنجیره ارزش در موفقیت این طرح تاکید کرد.
سیدحسین حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات گفت: خوزستان استان بسیار مهم و شیلات از اولویتهای نخست آن است.
وی ضمن اشاره به بازدید ۳ روزه خود از خوزستان، دغدغه استاندار، نمایندگان و مسئولان استان را بیان و اظهار امیدواری کرد که بتوانیم با رویکرد عملی به فعالیت شیلاتی مشکلات استان را کاهش دهیم.
حسینی خواستار هدفگذاری در گزارشها به خصوص سند توسعه استان شد و ارائه مباحث فنی و الزامها را مستقل از ارائه گزارش، ضروری دانست.
رئیس سازمان شیلات ادامه داد: لازم است در شورای عالی راهبری خوزستان نقش اصلی خود در رفع محرومیت استان با محوریت فعالیتهای شیلاتی را مطالبه کنیم.
وی ضمن تاکید بر استفاده از امکانات و ظرفیتهای همه بخشهای متولی و دست اندرکار، نگاه جدی به استفاده از منابع آبی تایید شده استان برای ماهی دار کردن و ایجاد اشتغال و بالا بردن مصرف سرانه و همچنین استفاده از مکانیزاسیون در تولید را متذکر شد.
ناصر سلطان محمدی، مشاور رئیس سازمان در امور نمایشگاهها گزارشی از برپایی نمایشگاه در سالهای قبل و وضعیت نمایشگاه پیش رو ارائه کرد و گفت: این نمایشگاه نسبت به پارسال ۷۰ درصد بیشتر و در قالب ۲ سالن با ۱۱۲ شرکت در فضای مفید ۴ هزار و ۶۰۰ متر برگزار میشود و از ویژگی آن حضور پررنگ شرکتهای دانش بنیان است.
رئیس سازمان شیلات ایران ضمن ارائه رهنمودهایی در مورد برگزاری هر چه بهتر نمایشگاه خواستار برگزاری نمایشگاهی شایسته و در خور فعالیتهای شیلات شد و ادامه داد: در این نمایشگاه باید آثار عملی و قابل سنجش ارائه و باعث رونق کسب و کار فعالان در حوزه شیلات شود.
حسینی همچنین بر ضرورت توجه به فرهنگ سازی آبزیان در این نمایشگاه از طریق برگزاری جشنواره طبخ غذاهای دریایی به عنوان گامی مهم باهدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان تاکید کرد.