پخش زنده
امروز: -
تیم الف تیپ ۶۵ نوهد قهرمان مسابقات سقوط آزاد نزاجا شد.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، مرکز فارس، مسابقات قهرمانی سقوط آزاد نیروی زمینی ارتش با حضور پنج تیم الف و ب تیپ ۶۵ نوهد، مرکز آموزش علوم و فنون مکانیزه نیروی زمینی و الف و ب تیپ ۵۵ هوابرد در منطقه کوهنجان شیراز به مدت ۴ روز و به میزبانی تیپ ۵۵ هوابرد برگزار شد.
در بخش تیمی مسابقات قهرمانی سقوط آزاد نیروی زمینی ارتش، تیم الف تیپ ۶۵ نوهد مقام اول و تیمهای الف و ب تیپ ۵۵ هوابرد مقامهای دوم و سوم را کسب کردند.
در بخش انفرادی، ستوانیکم شیرمحمد کاکائی، ستوان سوم جواد نعیمی و سروان نادعلی تازیکه هر سه از تیپ ۶۵ نوهد به ترتیب مقامهای اول تا سوم را به دست آوردند.
هدف از برگزاری این مسابقات افزایش آمادگیها و توانمندیهای تخصصی نیروی زمینی ارتش و انتقال تجربیات پیشکسوتان به جوانها بود.
۱۰ نفر از زبدهترین چتربازان نیروی زمینی، دی ماه در مسابقات قهرمانی سقوط آزاد ارتش جمهوری اسلامی شرکت میکنند.