در یک سال گذشته انجام شد
ارائه بیش از چهار هزار مورد خدمات درمان ناباروری در خراسان رضوی
مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی گفت: طی یک سال گذشته، بیش از چهار هزار و ۷۰۰ مورد خدمات بیمهای در حوزه ناباروری در خراسان رضوی ارائه شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، علیرضا رمزی در سفر به تایباد و دیدار با فرماندار این شهرستان، افزود: به دنبال
سیاستهای جوانی جمعیت، از سال گذشته خدمات بیمهای در حوزه درمان ناباروری در کشور آغاز و برای ارائه این خدمات در استان، اعتباری افزون بر ۹۵ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۶ مرکز درمان ناباروری در سطح خراسان رضوی با بیمه سلامت قرارداد دارند، گفت: دریافت خدمات درمان ناباروری در مراجعه به مراکز درمانی، متخصص زنان و زایمان و متخصص اورولوژی، مشمول پرداخت هزینه توسط بیمه میشود و افرادی هم که به مراکز بدون قرارداد با بیمه سلامت مراجعه کنند؛ میتوانند در قالب خسارت متفرقه، هزینه خود را دریافت کنند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی درباره افراد بدون بیمه سلامت هم اعلام کرد: هر فردی که فاقد پوشش بیمه است، میتواند به مدت سه ماه از بیمه رایگان سلامت برخوردار شود و پس از این مدت با توجه به سطح درآمدش و قرارگیری در دهکهای درآمدی، در آن وضعیت بماند یا تغییر وضعیت یابد.
رمزی بیان کرد: هم اکنون ۶۶ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش بیمه سلامت هستند که شامل صندوق بیمهای سلامت همگانی، روستائیان و عشایر، کارکنان دولت، سایر اقشار (خانواده شهدا و ایثارگران، مددجویان بهزیستی و طلاب) و ایرانیان است.
این مقام مسئول تصریح کرد: در خراسان رضوی صندوقهای روستائیان و عشایر و سلامت همگانی، بیشترین جمعیت را دارند که به ترتیب شامل یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر و یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بیمه شده هستند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی اذعان کرد: به طور متوسط در هر ۲۴ ساعت، ۳۶ هزار نفر در سراسر استان برای درمان سرپایی یا بستری به مراکز درمانی و پزشکان مراجعه میکنند که نزدیک به ۶۰ میلیارد ریال هزینه ایجاد میشود.
رمزی خاطرنشان کرد: چهار هزار و ۸۷۰ موسسه درمانی و پزشک با سازمان بیمه سلامت قرارداد دارند.
اجرای نسخهنویسی الکترونیک در همه موسسات درمانی تایباد
فرماندار تایباد هم در این دیدار گفت: هم اکنون عملیات نسخهنویسی الکترونیک در ۱۰۰ درصد موسسات درمانی طرف قرارداد بیمه سلامت انجام میشود.
مهدی دونده افزود: در حال حاضر ۱۰۰ درصد موسسات درمانی شامل بیمارستان، آزمایشگاه، رادیولوژی، فیزیوتراپی و مراکز خدمات جامع سلامت روستایی، نسخههای بیماران را به صورت الکترونیکی مینویسند.
وی ادامه داد: موضوع نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک از اردیبهشت ماه ۹۸ کلید خورد که تاکنون در تایباد ۹۸ درصد پزشکان و ۹۷ درصد داروخانهها برای اجرای این طرح، با بیمه سلامت قرارداد بستند.
فرماندار تایباد با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده شهری گفت: تعداد ۳۵ هزار و ۳۶۵ نفر ساکن شهر تایباد مشمول این طرح میشوند که تاکنون ۲۳ هزار و ۷۷۳ نفر دارای پزشک خانواده شدند و ۱۱ هزار و ۵۹۲ نفر باقیمانده نیز در آینده شامل خواهند شد.
به گفته وی، ۱۰۳ هزار و ۶۴۹ نفر معادل ۷۵ درصد جمعیت شیعه و اهل سنت تایباد تحت پوشش خدمات بیمه سلامت قرار دارند که در این بین ۶۸ نفر بیمار خاص مانند هموفیلی، تالاسمی، همودیالیز، پیوند کلیه و اماس هستند.
در شهرستان تایباد، یک بیمارستان دولتی، یک مرکز رادیولوژی، چهار آزمایشگاه، ۱۲ داروخانه، چهار فیزیوتراپی، ۱۴ پزشک عمومی، سه دندانپزشک، ۱۴ پزشک خانواده روستایی، ۹ پزشک متخصص، ۱۲ مامای خانواده روستایی و ۱۰ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی با بیمه سلامت قرارداد دارند.