پخش زنده
امروز: -
کبک از جمله پرندگان حلال گوشت است که مصرف گوشت و تخم آن خواص زیادی برای سلامتی دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، تخم کبک مانند تخم سایر پرندگان سرشار از پروتئین است و ترکیبات مغذی موجود در آن بخش زیادی از نیاز به ویتامینها و عناصر غذایی مورد نیاز بدن را فراهم میکند.
چربی کم و غنی بودن از پروتئین، فسفر، آهن و ویتامینهای گروه B نظیر ویتامین B۱ و ویتامین B۲ و همچنین داشتن طبع گرم و خشک از ویژگیهای تخم این پرنده است.
مصرف تخم کبک برای تقویت حافظه و بهبود فعالیتهای ذهنی و پرورش قوای فکری مفید است، به عبارت دیگر کولین موجود در آ، سطح فعالیتهای مغزی را افزایش داده و منجر به افزایش حافظه و عملکرد مغز میشود.
سفیده تخم کبک با دارابودن مقادیر بالای مس، ید و منیزیم در تولید هموگلوبین تاثیرگذار میگذارد و برای درمان کم خونی و جلوگیری از بروز آن مفید است.
هضم سریع، تقویت دستگاه گوارش، تقویت صدا، درمان سرفه، بهبود اختلالات تکلم، افزایش اشتها، افزایش قدرت بدنی، افزایش هوش و بهبود رشد جسمی و ذهنی کودکان، کمک به درمان بیماریهایی نظیر؛ آسم، تشنج، فشار خون و ضعف اعصاب و بهبود ناراحتیهای روانی و عقب افتادگیهای جسمی و رفع بیخوابی از دیگر خواص شگفت انگیز تخم کبک هستند.
تخم کبک دارای فولیک اسید و ویتامین B۹ است و به تولید و حفظ سلولهای جدید کمک میکند و مصرف آن به خانمهای باردار توصیه میشود، زیرا در حفظ سلامت جنین و تولد فرزندی سالم موثر است.
تخم کبک دارای انواع ویتامینها از جمله؛ ویتامین A، ویتامینهای گروه B، ویتامین E، ویتامین D و … است که هر کدام از این ویتامینها فوایدی برای بدن دارد. به عنوان مثال ویتامین A به حفظ سلامت پوست و چشم، ویتامین B به کارکرد مناسب قلب، ویتامین E به تقویت سیستم دفاعی بدن و افزایش قدرت بدنی و ویتامین D به افزایش استحکام استخوانها و دندانها و پیشگیری از ابتلا به سرطان کمک میکند.