پخش زنده
امروز: -
نگاهی گذرا به رفتار محافل سیاسی و رسانهای انگلیس در حمله تروریستی به بارگاه احمد ابن موسی (عليهما السلام) در شیراز، کینه ورزی و رفتار دوگانه آنها را به خوبی نشان میدهد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیمااز لندن؛ نگاهی گذرا به الگوی عملکرد و رفتار محافل سیاسی و رسانهای انگلیس در موضوع حمله تروریستی به بارگاه احمد ابن موسی (عليهما السلام) در شیراز، کینه ورزی و رفتار دوگانه آنها را به خوبی نشان میدهد.
رسانه های انگلیسی که چند هفته است اغتشاشات حتی در دورترین نقاط ایران را با آب و تاب فراوان در کانون توجه خود قرار دادهاند، نسبت به این جنایت تروریستی و کشتار زائران و نمازگزاران یا بی تفاوت بودند یا اخبار کوتاهی از آن در لابلای دیگر اخبار قرار دادند. اما همزمان و کماکان با هیجان زدگی خاص از آشوبها در ایران اخبار و گزارش پخش میکنند.
پیش از این نیز در چند مورد حمله تروریستی در ایران، سکوت رسانه های غربی، آشکار بود.
احمد ورسی، خبرنگار مسلمان و تحلیل گر مسائل سیاسی در این باره میگوید در جریان حمله تروریستی در تهران که چند سال پیش روی داد، رسانههای بریتانیایی، یا آن فاجعه را منعکس نکردند یا در مقایسه با حمله تروریستی در کشورهای غربی، از جمله در بریتانیا، چندان آنرا مهم تلقی نکردند.
مقامات انگلیس نیز همچون برخی دیگر از مقامات غربی که در هفته های اخیر بارها از آشوبها در ایران حمایت کردند و تلاش میکنند خود را حامی و نگران مردم ایران جلوه دهند با گذشت ساعتها از این حمله تروریستی حتی حاضر نشدند این جنایت تروریستی را محکوم کنند.
استانداردهای دوگانه در غرب، از جمله در تروریست نامیدن افراد و گروهها، سالیان سال است که ادامه دارد اما نه سیاستمداران و نه رسانههای این بخش از جهان، به توضیح درباره چرایی این تناقض تمایلی ندارند.
گویی از نظر سیاستمداران و رسانه های غربی، تروریست ها دو دستهاند، یا بدند چون علیه منافع غرب اقدام می کنند یا خوبند چون در کشورهایی که دوست غرب نیستند، مردم را می کشند.