پخش زنده
امروز: -
سردبیر روزنامه رای الیوم نوشت: این سازمان نوظهور اکنون با دو دشمن سرسخت مبارزه میکند، یکی رژیم اشغالگر اسرائیل و دوم تشکیلات خودگردان فلسطین و نیروهای امنیتی آن.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، سردبیر روزنامه رای الیوم با اشاره به اظهارات بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر بسیج نیمی از نیروهای ارتش این رژیم برای مقابله با گروه ”عرین الاسود» (بیشه شیران) نوشت: عرین الاسود عنوان مرحله جدید در مقابله با اشغالگران به گونهای است که سه رکن مهم موجودیت، توسعه و ارکان این رژیم را میلرزاند و با از بین بردن امنیت و ثبات این رژیم، خساراتی همه جانبه به آن وارد میکند.
عبدالباری عطوان سردبیر روزنامه رای الیوم که از لندن به روز میشود افزود، اظهارات بنی گانتس وزیر جنگ اسرائیل در خصوص بسیج نیمی از نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در شمال کرانه باختری خصوصا شهرهای نابلس و جنین برای مقابله با گردانهای «عرین الاسود» (بیشه شیران) و سرکوب این گردانها بیانگر دو مسئله اصلی است:
۱- «عرین الاسود» در کنار گردانهای جنین خطرناکترین تهدید علیه موجودیت اسرائیل به شمار میرود که در میان مردم فلسطین در حال گسترش و قدرتمندتر شدن است.
۲-اذعان ارتش اسرائیل و ژنرالهای ارتش و دیگر سازمانهای امنیتی اسرائیل به ناتوانی در پیش بینی ظهور و گسترش این پدیده (عرین الاسود) بیانگر افزایش قدرت و نفوذ این گروه در ایجاد حالتی از مقاومت منحصر بفرد در تاریخ معاصر فلسطین پس از سی سال رکود و دویدن در پی سازش مسموم و همچنین شکست مطلق و آشکار در ریشه کن کردن مقاومت است.
بنی گانتس و سازمانهای امنیتی وی با اعلام اینکه تعداد مبارزان عرین الاسود بیش از دهها نفر نیست، این تعداد را حدود ۴۰ مبارز برآورد کرده اند، اگر این ارزیابیها درست باشد، آیا شایسته است نیمی از نیروهای ارتش اسرائیل برای مقابله با چهل نفر که چیزی جز چند تفنگ در اختیار ندارند بسیج شوند؟ ما در اینجا به نقل قولهای برخی ژنرالهای اسرائیلی بسنده میکنیم.
عرین الاسود یک سازمان جوان است که اراده، مرگبارترین سلاح آنهاست که از خاکستر تسلیم شدن برخی فلسطینی ها، سست شدن برخی گروهها و نهادهای فلسطینی، کمرنگ شدن روحیه مبارزاتی بین آنها، غلبه جنبههای سیاسی بر اولویتهای مبارزاتی، دویدن به دنبال تحقق به رسمیت شناخته شدن سیاسی در عرصه بین المللی، توهم تشکیل دولت فلسطین با شروط اسرائیل و آمریکا و تسلیم شدن در برابر فشارهای مالی عربها و غربی ها, برخاسته است.
این سازمان جوان و نوظهور اکنون با دو دشمن سرسخت مبارزه میکند، یکی رژیم اشغالگر اسرائیل و ارتش قدرتمند آن و دوم تشکیلات خودگردان فلسطین و نیروهای امنیتی آن. رژیم صهیونیستی با مسلح کردن نیروهای امنیتی فلسطین، این نیروها را مامور سرکوب هر گونه مقاومت فلسطینیها خواه مسلحانه یا غیر نظامی، جاسوسی از عناصر مبارز و شناسایی آنها و همچنین ارائه اطلاعات در این خصوص به نیروهای امنیتی اسرائیل با هدف بازداشت یا ترور آنها با عنوان «هماهنگی امنیتی» کرده است.
اگر سند منتشر شده در خصوص جلسه موسوم به کمیته مدیران عملیات وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین در مقر فرماندهی اطلاعات در نابلس درست باشد، نقشه حمله به عناصر عرین الاسود و ترور یا بازداشت مقامات آنها فاش میشود. ظاهرا این نقشه به علت تکذیب نشدن این خبر از سوی مقامات تشکیلات خودگردان فلسطین و انتشار اخباری در خصوص اقدام نیروهای امنیتی فلسطین در بازداشت یازده نفر از اعضای آنها به علت شورش و پیوستن به عرین الاسود و اظهارات برخی مقامات امنیتی فلسطین در خصوص موفقیت آنها در متقاعد کردن برخی از مبارزان عرین الاسود برای تسلیم خود و تحویل سلاح هایشان در مقابل حمایت از آنها و جلوگیری از ترور شدن توسط نظامیان اسرائیلی درست است.
آنچه که بیانگر نقش مشکوک و همدستی تشکیلات خودگردان فلسطین و سرویسهای امنیتی با رژیم صهیونیستی است، ادامه بازداشت مصعب اشتیه از مسئولان عرین الاسود و اظهارات استاندار نابلس مبنی بر آمادگی وی برای حمایت از «توابین» عرین الاسود در صورت تحویل سلاحهایشان است. ناگفته نماند که استاندار نابلس با انتقاد از مادران عناصر عرین الاسود، بدترين تهمتها و دشنامها را به آنها وارد کرده است.
ازاین رو، پیشنهادهای مالی آمریکا و اسرائیل و شاید هم پیشنهادهای مالی برخی کشورهای عربی به تشکیلات خودگردان فلسطین مطرح شد تا تلاش خود را برای از بین بردن این پدیده نوظهور مبارزاتی و زنده بگور کردن آن بکار گیرند و مانع انتقال آن به هر شیوه یا ابزاری به جنوب و مناطق اشغالی ۱۹۴۸ شوند.
عرین الاسود (بیشه شیران) به بیشههایی تبدیل خواهد شد و در همه شهرهای کرانه باختری شعبههایی خواهد داشت و با ساخت سلاحها و ابزارهای جنگی خود، همچون نوار غزه و یمن به خودکفایی در این زمینه خواهد رسید به طوریکه ذهنهای خلاق و قدرتمند به آن خواهد پیوست. میراث جنگی فلسطین مملو از این نمونه هاست و امکان بازگشت به عقب وجود ندارد.