پخش زنده
امروز: -
گزارشهای منتشر شده منابع رسمی در انگلیس نشان میدهد ۹۶ درصد از افرادی که به عنوان مهاجر یا پناهجو در یک سال اخیر وارد انگلیس شده اند در بلاتکلیفی به سر میبرند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ گزارشهای منتشر شده منابع رسمی در انگلیس نشان میدهد ۹۶ درصد از افرادی که به عنوان مهاجر یا پناهجو در یک سال اخیر وارد انگلیس شده اند در مکانهای موقت، پادگانهای متروک و اردوگاههای پناهجویان و در بلاتکلیفی به سر میبرند.
بر اساس گزارشهای منتشر شده در انگلیس در ۱۲ ماه گذشته، از ۲۸ هزار و ۵۲۶ نفری که درخواست پناهندگی در انگلیس کرده اند، فقط به پرونده ۴ درصد از این افراد رسیدگی شده است.
دن اوماهونی (Dan O'Mahoney)، فرمانده مرزبانی انگلیس در نشست کمیته امور داخله مجلس انگلیس گفت: از ۴ درصد پروندهای متقاضی پناهندگی که در ۱۲ ماه اخیر رسیدگی شده است، ۸۵ درصد توانسته اند در این کشور پناهندگی بگیرند.
به نوشته رسانههای انگلیسی در سال جاری میلادی بیش از ۳۸ هزار نفر با بیش از ۹۰۰ قایق، از راه کانال مانش، به انگلیس آمده و درخواست پناهندگی کرده اند.
بنا بر اعلام نهادهای حامی حقوق پناهندگان، بلاتکلیفی و شرایط بسیار نامناسب و غیر بهداشتی نگهداری پناهجویان در برخی اماکن موقت و پادگانهای متروک در انگلیس که تغییر کاربری یافته و با دیوارهای بلند و سیمهای خاردار احاطه شده است موجب شد شماری ازپناهجویان از کشورهای مختلف به ویژه کشورهای جنگ زده سوریه، افغانستان و عراق از این اماکن و اردوگاهها فرار کنند یا دست به خودکشی بزنند.
جنیفر بلر از بنیاد هلن بامبر، که از پناهندگانی حمایت میکند که ظلم شدید را تحمل کردهاند، گفت: تصاویر از داخل اردوگاههای نظامی نگرانیهای شدیدی را ایجاد کرده است.
به گفته نهادهای مدنی، در برخی از این اردوگاهها از جمله در ولز که شبیه زندان است، نبود حریم خصوصی برای دوش گرفتن و خوابیدن، و برای بازماندگان تجاوز و آزار، بسیار بسیار نگران کننده است.
چای پاتل، مدیر سیاستهای حقوقی در شورای مشترک رفاه مهاجران پیشتر گفت: پناهجویان در این اردوگاهها مشمول مقررات منع آمد و شد شبانه اند و این خطر واقعی وجود دارد که این اردوگاهها به سادگی شکل دیگری از بازداشت با نظارت بسیار کمتر باشد.
سونیا لنگان، مدیر حقوقی انجمن پزشکان قانون مهاجرت نیز با ابراز نگرانی از دسترسی نداشتن پناهجویان به برخی خدمات ضروری گفت: برغم درخواست مکرر از وزارت کشور برای جزئیات هر ماده قانونی، هیچ پاسخی دریافت نکرده است.
پریتی پتل وزیر کشور انگلیس در دولت جانسون با افزایش سخت گیری از ورود پناهجویان به این کشور طرح انتقال انان به کشور افریقایی رواندا را اجرایی کرد که در اغاز آن، با رای دادگاه حقوق بشر اروپا که انگلیس سالها پیش متعهد به اجرای احکام ان شده است متوقف شد، اما براورمن وزیرکشور دولت جدید انگلیس نیز بر پیمودن همان راه و انتقال پناهجویان به رواندا تاکید دارد.