پخش زنده
امروز: -
اقدامات انجام شده در سطح شبکه در کنار کاهش رطوبت و آلایندگی باعث شده تا وضعیت شبکه فوق توزیع برق خوزستان مطلوب و پایدار باشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان بابیان اینکه در عبور از پیک تابستان ۱۴۰۱ مشترکان صنایع و مردم نقش بسیار مهمی داشتند اظهار داشت: صنایع و مردم خوزستان با مدیریت مصرف و زمانبندی توانستند یاری رسان صنعت برق در عبور از پیک تابستان ۱۴۰۱ باشند.
محمود دشتبزرگ با بیان اینکه مهر ماه امسال شاهد رطوبت ۱۰۰ درصدی به همراه گرد و خاک بی سابقهای در استان بودیم، خاطر نشان کرد: گرد و خاک و آلایندگیهای مهرماه امسال در شهرستانهای اهواز، ماهشهر و برخی شهرهای استان بی سابقه بود که به جز در برخی نقاط به صورت محدود شبکه فوق توزیع فعال و از پایداری مطلوبی برخوردار بوده است.
وی بابیان اینکه خط قرمز صنعت برق رفاه و آسایش مردم است گفت: با توجه به اینکه خوزستان یک استان گرد و خاک خیز است شست وشوی مقرهها در چندین مرحله ادامه دارد تا طول خط شست و شو شود و برای این اقدام بزرگترین و پیشرفتهترین ناوگان مقره شویی کشور در اختیار برق منطقهای خوزستان است.
دشت بزرگ افزود: شبکه فوق توزیع برق خوزستان از گستردگی زیادی با حدود ۹ هزار و ۳۹۲ کیلومتر طول شبکه و ۲۵۱ پست برخوردار است که با توجه به طول خطوط شست و شوی شبکه امری دشوار و شبانه روزی است به طور نمونه هنوز به آخرین نقطه آلوده نرسیده، نقاطی که شست و شو داده شد به دلیل وقوع گرد و غبار جدید به شست و شوی مجدد نیاز دارند.
وی افزود: ازجمله اقداماتی که برای پایداری شبکه برق خوزستان انجام شده است میتوان به تعویض مقرهها از جنس سرامیکی به سیلیکونی اشاره کرد که هزینهای بالا و زمان بر دارد چرا که مقرههای سیلیکونی مقاومت بالایی در مقابل با گرد و خاک دارند.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان اظهار داشت: از جمله عملیاتهای دیگری که بر روی شبکه انجام شده میتوان به برنامه ریزی و احداث ۱۵ پست Gis با ویژگی مقاوم در مقابل آلایندگی که برخی از آنها وارد مدار شدند و همچنین پوشش عایقی تجهیزات (RTV) اشاره کرد که این عایق باعث میشود در تجهیزات و پستهایی که در فضای باز هستتند گرد و خاک اثربخشی کمتری داشته باشد.
وی با اشاره به تیمهای عملیاتی فعال در سطح خوزستان گفت: برای سرعتبخشی به شست و شوی تجهیزات و تعویض مقرهها، از ظرفیت بخش خصوصی نیز استفاده میشود تا اقدامات لازم در حفظ پایداری شبکه با اولویت نقاط حساس و آلوده با سرعت بیشتری به سرانجام برسد.