با فعالیت ۵ واحد پرورش خاویار
تولید ۲۰ هزار کیلوگرم گوشت ماهیان خاویاری در سبزوار از ابتدای امسال
۲۰ هزار کیلوگرم گوشت ماهیان خاویاری از ابتدای امسال تاکنون در مزارع پرورش ماهی شهرستان سبزوار تولید و روانه بازار شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مسئول شیلات جهاد کشاورزی سبزوار گفت: شهرستان سبزوار در حوزه تولید ماهیان
خاویاری در خراسان رضوی پیشگام است و هم اینک پنج واحد پرورش خاویار در این شهرستان فعالیت دارند.
محمدعلی اسلامی با بیان اینکه واحدهای پرورش ماهی خاویار شهرستان سبزوار در ۲ حوزه پروار ماهی و استحصال خاویار فعالیت دارند، افزود: طی سال جاری علاوه بر تولید گوشت، استحصال تخم خاویار هم انجام شده است که به کشورهای منطقه صادر میشود.
وی با اشاره به تولید ۱۹ تن گوشت خاویار طی سال گذشته در سبزوار، اعلام کرد: با توجه به ظرفیت این شهرستان در تولید ماهی، عملیات ساخت شهرک آبزیپروری و پرورش ماهیان خاویاری با حمایتهای دولت و سرمایهگذاری بخش خصوصی در ۶ هکتار مساحت با استفاده از آب رودخانه کال شور، به ظرفیت اسمی تولید سالانه ۶۰ تن گوشت و ۱.۵ تن خاویار، در مرحله پایانی قرار دارد.
شهرستان سبزوار با تولید سالانه بیش از سه هزار تن ماهی سردآبی و گرمابی، حدود ۳۰ درصد تولید ماهی خراسان رضوی را دراختیار دارد و طی سالیان گذشته رتبه نخست تولید شیلات در این استان را کسب کرده است.