پخش زنده
امروز: -
همایش ارتباط صنعت و دانشگاه با موضوع غلات و فرآوردههای آن در دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس دکتر سیاوش باباجعفری، رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: این همایش با حضور جمعی از اساتید و متخصصان تغذیه و علوم غذایی و کنترل کیفی و نیز صنایع تولیدی استان فارس در حوزه آرد، غلات، نان، کیک و کلوچه برگزار شد.
رییس مرکز تحقیقات تغذیه استان فارس، آشنایی با چالشها و مشکلات صنایع غذایی در حوزه غلات و استفاده از توانمندی و ظرفیت علمی اساتید و متخصصان تغذیه در بهبود کیفیت فرآوردههای غذایی را از اهداف این همایش یکروزه برشمرد.
باباجعفری افزود: ضرورت استفاده از غلات کامل و با درصد سبوس بالادر فرآوردههای غذایی نظیر نان، آرد، کیک و کلوچه محور این همایش بود.
وی افزود: مصرف نان کامل به دلیل حذف نشدن سبوس حاوی مواد مغذی و انواع ویتامینهای گروه B در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، پرفشاری خون، چاقی و انواع سرطان بسیار موثر است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان فارس نیز در این همایش از اجرای طرح آزمایشی تولید نان کامل در شهرستان شیراز خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح خط تولید آردکامل در کارخانه آرد سپیدان راه اندازی شده است.
جمالی با بیان اینکه ۱۷ واحد نانوایی در نقاط مختلف شیراز نیز برای پخت نان کامل انتخاب شده اند، افزود: این طرح پس از اجرای آزمایشی در شیراز و رفع موانع و مشکلات احتمالی، در دیگر نقاط استان اجرا خواهد شد.
راهکارهای بهبود کیفیت نان و فرهنگ سازی در جامعه برای مصرف نانهای تیره، اما سبوس دار از دیگر موارد مطرح شده در این همایش بود.