پخش زنده
امروز: -
استاندار مازندران بر ضرورت نظام مندی میان کانون کارشناسان و دستگاههای اجرایی تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، استاندار مازندران درهمایش پاسداشت روز کارشناس در مجتمع میزبان بابلسر با اشاره به اهمیت جایگاه کارشناسی از نگاه تخصصی گفت: متاسفانه بجز ارتباط الکترونیکی و پروندهای هنوز ارتباط نظام مندی بین کانون کارشناسان و دستگاه اجرایی بوجود نیامده است.
سید محمود حسینی پور افزود: نگاه ما این است کانون کارشناسان ظرفیت بیشتری از اقدامات موردی دارد و ما میتوانیم در سطوح کلان در سیاست گداریهای کلان استان از کارشناسان این کانون بهرهمند شویم.
حسینی پور به ضرورت تقویت ارتباط میان کارشناسان و کانون کارشناسان اشاره و خاطرنشان کرد: بایدبا ایجاد تعامل، ارتباط بین کانون کارشناسان و حوزه تصمیم سازی دستگاههای اجرایی استان نیزمستحکمتر شود تا هم در کمیت و هم کیفیت شاهد شکوفایی تصمیمات مهم و استراتژیکی دراستان باشیم.
رییس کل دادگستری مازندران هم با بیان اینکه کارشناسی نقش مهمی در دادرسی و اجرای عدالت دارد افزود: در بسیاری از پروندهها به لحاظ تخصصی بودن رسیدگی و صدور حکم بدون اخذ نظر کارشناس در رشتههای مختلف و همچنین اخذ نظر هیئت کارشناس ممکن نیست. اکبری با اشاره به جایگاه بالای کارشناسی در دادرسی گفت: به همین جهت لازم است کارشناس از یکسری ویژگیهای ممتازی از جمله علم و تخصص، تعهد، امانت داری برخوردار و کسی باشد که نسبت به احقاق حقوق مردم اهمیت زیادی قائل شود.
رییس کل دادگستری مازندران تصریح کرد: برگزاری این جلسات فرصت مغتنمی است که هم جایگاه کارشناسی در نظام دادرسی اسلامی بخوبی تبیین شود و هم تعاملات فی مابین دستگاه قضایی با این نهاد اثرگذار که از وابستگان دستگاه قضایی نیز محسوب میشود و در حقیقت معاون اجرای عدالت هستند صورت بگیرد.
رییس کانون کارشناسان دادگستری مازندران نیز هدف از برگزاری روز کارشناس را شناساندن و معرفی نقش کارشناسی و کارشناسان به مسئولان قضایی، مدیران دستگاههای اجرایی و تمامی کسانی که در سطح استان امور جاری استان را به عهده دارند خواهد بود چرا که طبق قانون باید برای پیشبرد کارشان از کارشناسان رسمی بهرهمند شوند.
حسن پور افزود: کانون کارشناسان رسمی دادگستری مازندران، ۵۴ رشته و هزارو ۴۵۰ کارشناس رسمی در حال فعالیت دارد.