پخش زنده
امروز: -
شرکتهای خلاق و دانشبنیان ازطریق فعالیت در حوزه آموزشهای راهبردی، کوچینگ و منتورینگ توانستند، تحولی ساختاری در زیستبوم نوآوری کشور ایجاد کنند.
به گزارش خبرگزای صدا و سیما ، یکی از محورهای کار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت از نوآوران جوان، استارتاپها و مدیران است.
یک شرکت دانش بنیان تلاش کرده است با ایجاد یک بستر برخط و یک شبکه آموزرشی مانند سایر شرکتهای دانشبنیان و دیگر بازیگران این زیستبوم، گامی موثر بردارد.
این مجموعه دانشبنیان با ایجاد یک ساختار آموزشی و شبکهای از مدرسین و نخبگان، بستر ویدان را پایهگذاری کرده است.
یکی از ماموریتهای که این مجموعه برای خود تعریف کرده، توسعه مهارتهای کاربردی و تخصصی به تمام کارمندان شرکتها در همه نقاط کشور به صورت همزمان و در جهت رفع چالشهای شرکتی است. این امر با استفاده از روشهای نوین و همچنین بسترهای تلفن همراه و سایر اپلیکیشنها صورت میگیرد.
محمد مهدی ربانی رییس هیات مدیره شرکت « تجارت راه طلایی تینو » با بیان اینکه فروش، بازاریابی، مدیریت و تحلیل محتوا و مدیریت و رهبری از جمله دورههایی است که برای آموزش آن برنامهریزیهای مستمری انجام میدهیم، گفت: در حال حاضر بازار محتوا، یکی از فراگیرترینهای بازارهای روبهرشد در دنیا است و شرکتهای دانشبنیان مختلفی نیز در کشور روی این حوزه متمرکز شدهاند.
وی افزود: کوچینگ - مدیریت و رهبری، دیگر مسیر کاری این شرکت است. برخی ممکن است از خود بپرسند که چگونه میتوان به یک مربی حرفهای برای خود و دیگران در مسیر تبدیل استارتاپ به یک شرکت پویا و بالنده تبدیل شد.
این فناور یادآور شد: دیجیتال مارکتینگ، کارآفرینی، هوش مالی، کسب و کارهای آنلاین، موفقیت و بهبودی فردی از دیگر حوزههای است که شرکت دانشبنیان تجارت راه طلایی تینو بر آن متمرکز است.
براساس گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این معاونت تلاش دارد تا با حمایت از شرکتهای دانشبنیان، مسیر تزریق آموزشهای نوآورانه از این دست را به جامعه هموارتر سازد.
در حال حاضر بیش از ۳۷۰ شرکت دانشبنیان تنها در حوزه تجاریسازی فعالیت دارند، چندین شرکت خلاق و دانشبنیان دیگر نیز در بخشهای آموزش و منتورینگ به فعالیت مشغول هستند.