تدوین تقویم ورزشی برای دانشگاههای علوم پزشکی
رئیس اداره ورزشهای قهرمانی وزارت بهداشت، تدوین تقویم ورزشی برای دانشکدهها و و دانشگاههای علوم پزشکی را از نیازهای اصلی و اولویتدار دانست.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ نشست مدیران و کارشناسان تربیت بدنی دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی در سالن رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
«مهدی مقدممنش» رئیس اداره ورزشهای قهرمانی وزارت بهداشت در این نشست گفت: موضوع تقویم ورزشی و تدوین آن یکی از نیازهای اصلی و اولویت دار است که تلاش داریم تقویم منظم ورزشی و برنامههای مختلف مسابقات ورزشی را تدوین و در اختیار دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی قرار دهیم.
وی با اشاره به برگزاری المپیاد ورزشهای قهرمانی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی افزود: مسابقات چهار رشته باقیمانده چهاردهمین المپیاد ورزشهای قهرمانی دانشجویان پسر یادواره شهدای مدافع سلامت کشور، سه ماهه پایانی امسال برگزار میشود؛ رشتههای تیمی والیبال، بسکتبال، فوتبال و کشتی در سه ماهه پایانی امسال به صورت تک رشتهای برگزار خواهد شد.
رئیس اداره ورزشهای قهرمانی وزارت بهداشت ادامه داد: تلاش داریم از دانشگاههای مختلف همانند شیراز، بوشهر و مازندران برای میزبانی مسابقات تک رشتهای استفاده کنیم که به هرحال باید رایزنیهای لازم را در این خصوص انجام دهیم.
مقدممنش گفت: در چهاردهمین دوره از المپیاد ورزشهای قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاههای علوم پزشکی که دو ماه پیش به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد، هزار و ۴۱ ورزشکار، مربی، سرمربی و داور از ۶۰ دانشگاه در هشت رشته ورزشی رشته ورزشی شطرنج، بدمینتون، کاراته، تکواندو، شنا، تیراندازی، دوومیدانی و تنیس روی میز حضور داشتند که بیشترین تعداد ورزشکاران در رشته شنا بود و مقرر شد چهار رشته باقیمانده به صورت تک رشتهای زمستان امسال برگزار شود.
در ادامه این نشست، مدیران و کارشناسان تربیت بدنی دانشگاههای علوم پزشکی به بیان پیشنهادها، راهکارها برای حل مسائل کردند.
نبود نیروی انسانی و کارشناس خانم تربیت بدنی در برخی دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی، لزوم انسجام تقویم ورزشی منظم برای فعالیتهای رشتههای مختلف ورزشی، تدوین آیین نامه مشخص برای حق الزحمه داوران و مربیان المپیادها و مسابقات ورزشی، ضرورت تقویم انجمنهای ورزشی در سطح دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی، بحث درخصوص برگزاری نخستین جشنواره دانشجویان پسر بین الملل، لزوم اجرای طرح پایش تندرستی و نیم رخ اسکلتی عضلانی دانشجویان جدیدالورود علوم پزشکی، کمبود فضاهای ورزشی و تجهیزات تربیت بدنی در سطح دانشگاهها و خوابگاههای دانشجویی، برگزاری کارگاههای آموزشی تئوری و عملی برای کارشناسان تربیت بدنی مناطق دهگانه جهت یکپارچه سازی ارزیابیها و موضوع لزوم تخصیص بودجه و اعتبارات به دانشگاهها برای تقویت برنامههای ورزشی از موارد مطرح شده مدیران و کارشناسان تربیت بدنی دانشگاههای علوم پزشکی بود.