پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولیدکننده واکسن نورا در دانشگاه بقیهالله گفت: اگر دولت سابقه خوبی در پرداخت مطالبات شرکتهای خصوصی فعال در حوزه واکسن کرونا نداشته باشد، در دفعات بعد اگر نیازی باشد رغبتی به رفع این نیاز نخواهد بود و متقاضیان این خدمات متضرر میشوند.
دکتر سالم در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اعلام این نکته افزود: در صورت وجود حمایتهای لازم از سوی نهادهای مربوط، دانشمندان و جوانان نخبهای که در قالب این شرکتهای دانش بنیان فعالیت میکنند میتوانند بسیاری از مشکلات کشور را رفع کنند.
وی گفت: بنا بر درخواست وزارت بهداشت، این شرکت ۵ میلیون دُز واکسن نورا تولید کرده، اما وزارت بهداشت فقط ۳ میلیون دُز از این میزان را تحویل گرفته است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزود: مطالبات مربوط به این ۳ میلیون دُز، در صورتی که به طور کامل تسویه شود، درواقع فقط هزینههای انجام شده برای تولید واکسن را پوشش میدهد و سود شرکت که میتواند مطالعات و کارهای بعدی شرکت را تامین کند، بسته به خرید ۲ میلیون دُز باقیمانده است.
دکتر سالم گفت: بر اساس مصوبهای جدید در وزارت بهداشت، قیمت خریداری واکسن کرونا نصف شده و از ۱۸۰ هزار تومان به ازای هر دُز به ۹۰ هزار تومان رسیده است، بنابراین اگر قرار باشد خریدی نیز انجام شود، به قیمت جدید انجام خواهد گرفت.
وی با اشاره به آزادسازی انجام شده درباره قیمت دارو در چند ماه اخیر، این کاهش قیمت را «بی انصافی» و عامل ضرر واکسن سازها خواند.
مدیرعامل شرکت توسعه دهنده واکسن نورا با بیان اینکه یک حمایت دیگر وزارت بهداشت از واکسن سازها، کمک به آنها در یافتن کشورهای هدف برای صادرات است، گفت: از طریق معاونت علمی فناوری سفری به ونزوئلا داشته و رایزنیهایی برای فروش و انتقال فناوری به آن کشور انجام شده است؛ اتفاقی که میتواند با حمایت وزارت بهداشت، درباره کشورهای دیگر نیز انجام شود.