پخش زنده
امروز: -
با حضور تولیت آستان قدس رضوی، مرحله اول طرح توسعه سه هزار تنی ظرفیت تولید شرکت خمیرمایه رضوی امروز طی مراسمی به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان رضوی، قائم مقام آستان قدس رضوی در این مراسم گفت: در اجرای این طرح با اعتماد به متخصصان داخلی، برای اولین بار موفق به طراحی داخلی دستگاههای صنعت خمیرمایه کشور شدیم که میتواند ظرفیت تولید این محصول را برای عرضه در بازار داخلی و صادرات آن افزایش دهد.
مالک رحمتی افزود: برای نخستین بار در کشور، دستگاهی مانند فرمانتور (تخمیرکننده) که تاکنون از کشورهای اروپایی وارد میشد، در داخل کشور ساخته و تمامی طراحیهای خطوط تولید، ساخت و نظارت نیز توسط متخصصان و تکنسینهای داخلی انجام شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه علاوه بر آن، بخش عمده اجرای ابزار دقیق و سایر تجهیزات خطوط نیز در کشور تولید شده و نیاز به واردات را رفع کرده است، گفت: برای طرح توسعه ظرفیت تولید شرکت خمیرمایه رضوی که با ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری آستان قدس رضوی اجرایی شده است، در مرحله اول، ظرفیت تولید سالانه این کارخانه از ۶ هزار تن فعلی به ۷۵۰۰ تن خواهد رسید و در مرحله دوم، این ظرفیت تا سال ۱۴۰۳ به ۹هزار تن افرایش مییابد.
این مسئول یادآور شد: شرکت خمیرمایه رضوی پیش از این، بیش از ۹۵ درصد خمیرمایه تازه موردنیاز کشور، ۲۰ درصد خمیرمایه همگن کشور و۵۰ درصد خمیرمایه همگن مورد نیاز خراسان رضوی را تامین میکرد که با توجه به کیفیت بالای خمیرمایه تولیدی، تعداد زیادی از بازارهای جدید داخلی و خارجی، متقاضی دریافت این محصول بودند و با اجرای طرح توسعه و افزایش ظرفیت تولید، بخشی از این تقاضاها تامین خواهد شد.
به گفته وی، با بهرهبرداری از این طرح، علاوه بر افزایش ظرفیت تولید، قیمت تمام شده محصول تولیدی نیز کاهش مییابد و قدرت ورود به بازارهای هدف داخلی و خارجی افزایش خواهد یافت.
تولیت آستان قدس رضوی هم در این مراسم با تاکید بر اینکه باید با تولید داخلی بتوانیم بخشی از سلامت جامعه و نیاز کشورمان و سایر کشورها را تامین کنیم، افزود: رهبر معظم انقلاب بیش از ۱۰ سال است که سالها را پیرامون مسائل اقتصادی و تولیدی نامگذاری کرده اند.
حجت الاسلام والمسلمین مروی گفت: ما در بسیاری از حوزهها موفق به خنثی کردن تحریمها شده ایم و انشاءلله تا دو، سه سال آینده بتوانیم ظرفیت تولید خمیرمایه رضوی را به ۲۰ هزار تن برسانیم.