پخش زنده
امروز: -
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: وضعیت بهداشت و سلامت غذا در کشور از شاخصهای استاندارد مناسبی پیروی میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «سید هدایت حسینی» به مناسب روز جهانی غذا در برنامه ضربان شبکه سلامت سیما، افزود: همکاران سازمان دامپزشکی و سازمان غذا و دارو مجوزهای بعد از کنترل کیفیت و صحت مواد غذایی را صادر میکنند و در آخر تدوین استانداردها و مقررات بهداشتی را سازمان ملی استاندارد انجام میدهد.
وی با اشاره به اینکه بهداشت، کنترل و کیفیت غذا، تحت نظارت سازمان غذا و دارو در کشور است و این سازمان اجازه عرضه مواد غذایی را صادر میکند، گفت: ایران ظرفیت خوبی در تهیه، تولید و نگهداری مواد غذایی دارد و در کشور بیش از ۱۴ هزار تولید کننده مواد غذایی وجود دارد که حاصل تلاش مجدانه صنایع غذایی است.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی افزود: گوشت، مرغ، تخم مرغ و شیر خام تا زمانی که فرآوری نشده اند، تحت نظارت سازمان دامپزشکی کشور قرار دارند، پس از آن مواد غذایی آماده مصرف تحت نظر سازمان غذا ودارو قرار داد و این نظارت تا لحظهای که مواد غذایی بدست مصرف کننده برسد، ادامه خواهد داشت.
حسینی گفت: روز جهانی غذا به واسطه تاسیس سازمان خواربار و کشاورزی (fao) نامگذاری شده است، در این روز به مردم تاکید میشود به غذایی که میخورند توجه ویژه داشته باشند؛ اگر بتوانیم درصد ضایعات را کاهش دهیم، هم در میزان مصرف آب و هم در انرژی و غذا صرفه جویی میشود و در نهایت به کمبود غذا در دنیا کمک کردهایم.
برنامه «ضربان» همه روزه از شنبه تا پنجشنبه ساعت ۱۶ به صورت زنده از شبکه سلامت سیما پخش میشود.