مزایده ۷۱ خودروی خارجی اموال تملیکی فردا
سخنگوی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی گفت: در مزایده فوقالعاده ۵۶۶، ۷۱ خودروی خارجی که از مزایده اول خودروها باقیمانده بود، از طریق سامانه ستاد الکترونیک دولت به فروش میرود.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، «صاحب حجتی» روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از هشت صبح فردا (۲۶ مهرماه) علاقهمندان میتوانند تا ساعت ۲۴ روز یکشنبه اول آبان به سامانه ستاد مراجعه کنند.
وی افزود: شرکتکنندگان میتوانند از خودروها در انبارهای اموال تملیکی بازدید کنند. همچنین روز رمزگشایی سوم آبانماه است.
سخنگوی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی تأکید کرد: داشتن امضای الکترونیکی اقتصادی، واریز ۱۵ درصد قیمت کارشناسی یا ضمانتنامه بانکی با سه ماه اعتبار ضروری است. در مزایده قبلی هزار نفر مشکل ضمانتنامه بانکی داشتند.
وی گزارشی از مزایده فوقالعاده ۵۶۵ خودروهای خارجی ارائه کرد و گفت: هزار و ۶۲ دستگاه خودروی خارجی در انبارهای سازمان اموال تملیکی وجود داشت که گمرک اعلام کرد ۲۲ دستگاه خارج شده است و هزار و ۴۰ دستگاه وارد مزایده شد.
حجتی با اشاره به اینکه ۵۸ دستگاه بهخاطر مغایرت در تیپ، مدل، رنگ، سال تولید و سیلندر خودروها از مزایده خارج شد، گفت: ۲۷ خودرو در مازندران، ۱۰ خودرو در بوشهر و ۲۱ خودرو در خوزستان بود.
وی اضافه کرد: مهلت واریز وجه از صبح امروز تا ۲۴ ساعت تمدید شد. اگر افرادی که در مزایده برنده شده اند، نتوانند وجه موردنظر را پرداخت کنند خودرو وارد مزایده فردا میشود؛ ازاینرو امکان دارد تعداد خودروها در مزایده افزایش پیدا کند.
سخنگوی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه ۹۸۲ دستگاه در مزایده به فروش رفت گفت: ۹ دستگاه فاقد پیشنهاد و چهار خودرو قیمت نامتعارف داشت که این خودروها برای مزایده فردا در اختیار متقاضیان قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: عدهای ابهام ایجاد کردند که فردی ۲۸۱ خودرو خارجی را در مزایده برنده شده است، در حالی که این فرد ۲۸۱ خودرو پیشنهاد داد و تنها ۲۲ خودرو برنده شد. همچنین دو فرد دیگر بهترتیب ۲۳۹ و ۲۵۷ خودرو را پیشنهاد دادند، ولی هیچکدام برنده نشدند.
سخنگوی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی ابراز داشت: مجموع درآمد این مزایده، سه هزار میلیارد تومان بود که ۸۵ درصد افزایش نسبت به قیمت کارشناسی اعلام شده، داشت. ضمن اینکه گرانترین خودرو با ۹ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بی ام و بوده است.
وی گفت: هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان نیز به افرادی که در مزایده شرکت و پول واریز کرده بودند عودت داده شد.
حجتی با بیان اینکه با همکاری پلیس در محل نگهداری خودروهای خارجی پلاکگذاری صورت میگیرد، گفت: مرجع تشخیص قیمتها کارشناسان رسمی دادگستری هستند. در این زمینه برای رفع مغایرتها تصمیم گرفته شد اگر مغایرت به نحوی باشد که قیمت واقعی خودرو در پلاکگذاری از قیمت برندهشدن بیشتر باشد، فرد برنده شده باید مابهالتفاوت را پرداخت کند و اگر قیمت واقعی خودرو کمتر از ارزش برنده شده باشد، اگر فرد رضایت نداشته باشد، میتواند خودرو را تحویل دهد و مبلغ را پس بگیرد.