پخش زنده
امروز: -
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور بر ضرورت ساختن جهانی پایدار برای داشتن امنیت غذایی برای همه افراد تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، «مینا کاویانی» ۱۶ اکتبر سالروز تأسیس سازمان غذا و کشاورزی (FAO) سازمان ملل متحد و روز جهانی غذا را با هدف ارتقای سطح آگاهی عمومی برای مبارزه با گرسنگی، تلاش برای ریشهکنی گرسنگی و برقراری امنیت غذایی برای همگان عنوان کرد و گفت: باید جهانی پایدار بسازیم که همهی افراد در همه جا امنیت غذایی داشته باشند.
وی، همهگیری کرونا، درگیری و مناقشات، گرمشدن پیوسته جو زمین، افزایش قیمتها و تنشهای بینالمللی را از جمله چالشهای جهان در سال ۲۰۲۲ دانست که بر امنیت غذایی جهانی تاثیرگذاراست.
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، شعار روز جهانی غذا را «هیچ کس را پشت سر نگذارید» با «تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط زیست بهتر و زندگی بهتر» اعلام و تاکید کرد: با وجود پیشرفت به سوی ساختن دنیایی بهتر، تعداد زیادی از مردم دنیا قادر به بهرهمندی از توسعه انسانی، نوآوری یا رشد اقتصادی نیستند و میلیونها نفر در جهان توانایی پرداخت هزینه یک رژیم غذایی سالم را ندارند و در معرض خطر بالای ناامنی غذایی و سوء تغذیه قرار دارند.
کاویانی گفت: خاتمه دادن به گرسنگی و سوءتغذیه تا سال ۲۰۳۰ هدف همهی کشورها است که در سالهای اخیر موضوعاتی نظیر مهار همهگیری کرونا، جهان را به نوعی از حرکت در مسیر دستیابی به این اهداف خارج کرده است.
وی افزود: امروزه غذای کافی برای تغذیه همه افراد روی کره زمین تولید میشود، مشکل در دسترسی به مواد غذایی کافی و مغذی است که به طور فزایندهای در اثر چالشهای متعددی نظیر افزایش قیمتها و تنشهای بینالمللی، با مانع مواجه میشود.
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با اشاره به راهکارهای رسیدن به امنیت غذایی برای همه ادامه داد: در مواجهه با بحرانهای جهانی، راه حلهای جهانی بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است.
کاویانی گفت: با هدف تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط زیست بهتر و زندگی بهتر، میتوان سیستمهای کشاورزی را متحول کرد و با اجرای راهحلهای پایدار و جامعتر که دستیابی به توسعه پایدار، رشد اقتصادی فراگیر و انعطافپذیری بیشتر را مد نظر قرار میدهند، پیشرفت بیشتری داشته باشیم.