پخش زنده
امروز: -
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی: تقاضای افزایش قیمت کارخانجات از عوامل کمبود آنتی بیوتیکها بوده و با توجه به موافقت دولت برای افزایش قیمت این داروها، مشکل آنها برطرف میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مخلص الائمه در نشست امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی با یادآوری شروع هفته اراک از بیست و هشتم مهرماه تا چهارم آبان ماه گفت: ادارات استان به هر شکل که میتوانند در این برنامه مشارکت کنند و پایگاههای اطلاع رسانی در این حوزه فعالیت بیشتری داشته باشند.
او با یادآوری برگزاری روز فرهنگی سایر شهرستانهای استان مرکزی، ادامه داد: ادارات شهرستان اراک احتیاج است برای شناسایی ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی این شهرستان برنامههای این هفته را بر روی سایتهای خود قرار دهند.
استاندار مرکزی با یادآوری مهار ویروس کرونا در مدت یک سال گذشته گفت: زنجیره بیماری کووید ۱۹ اکنون در کشور و این استان قطع شده و مدارس بازگشایی و کسب و کارها در کشور رونق گرفته است.
مخلص الائمه خاطرنشان کرد: با توجه به شروع فصل پاییز و احتمال شیوع آنفلوآنزا در جامعه، احتیاج است مراقبتهای لازم برای ممانعت از انتقال این بیماری در بین مردم انجام شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: احتیاج است عرضه دارو در داروخانههای این استان به عرضه خدمات دارویی در داروخانههای استان تغییر یابد.
نظری افزود: در عرضه خدمات دارویی متولیان داروخانهها در صورتی که دارویی را نداشتند، راهنماییهای لازم را به بیماران داشته باشند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: بازگشایی مدارس و انجام سفرها در انتهای تابستان، افزایش ابتلا به ویروس آنفلوآنزا را در استان به همراه داشته که موجب افزایش ۶۰ تا ۷۰ درصدی مراجعات بیماران به بیمارستان امیرالمومنین(ع) شهرستان اراک شده است.
علیرضا امانی تعمیرات دورهای کارخانجات تولید سرم را از جمله عوامل کمبود سرم در استان مرکزی و کشور عنوان کرد و ادامه داد: سعی شده استان کمترین تنش را در این حوزه داشته باشد.
وی با یادآوری کمبود آنتی بیوتیکها در استان مرکزی ادامه داد: در ۲ سال اخیر مصرف آنتی بیوتیکها در کشور کاهش یافته و تاریخ مصرف بعضی از این داروها گذشته و تولید این دارو در کارخانجات کاهش یافته است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: تقاضای افزایش قیمت کارخانجات از دیگر عوامل کمبود آنتی بیوتیکها در استان مرکزی و کشور بوده و با توجه به موافقت دولت برای افزایش قیمت این داروها، مشکل آنها برطرف میشود.
امانی با یادآوری نبود نمایندگی بعضی از کارخانجات تولید دارو در استان مرکزی افزود: مقرر شده نمایندگی سه شرکت دارویی تا انتهای آبان ماه در این استان ایجاد شود.
وی ادامه داد: بیماران در صورت کمبود دارو میتوانند از طریق شماره ۱۹۹ آگاهی لازم را برای دریافت داروی مورد احتیاج خود دریافت کنند.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: شهرستانهایی که داروخانه شبانه روزی در آنها وجود ندارد داروخانههای موجود خدمات لازم را به بیماران ارائه دهند.
محمدرضا جعفری افزود: برای افزایش ساعت فعالیت داروخانهها در شهرستانها تدبیر لازم اتخاذ شود.