افت ۸۹ میلیون مترمکعبی ذخایر سدهای تهران
مدیر عامل آب و فاضلاب استان تهران گفت: کاهش بارندگی موجب افت ۸۹ میلیون مترمکعبی ذخایر سدهای تهران شده و در نتیجه آن، سهم منابع سطحی در تامین آب آشامیدنی تهران ۲۵ درصد کاهش یافته است.
آقای محمدرضا بختیاری در گفتگو با رسانه ملی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مصرف آب شرب تهران چقدر است و چه اندازه با استانداردها تفاوت دارد؟ افزود: هم اکنون میزان مصرف آب شرب در شهر تهران حدود ۴۳ هزار لیتر بر ثانیه و بسیار بالا است که تقریبا با مصرف آب در تابستان برابری میکند این آمار نشان میدهد مصرف تهرانیها در مقایسه با آن چیزی که باید باشد کاهش محسوسی نداشته است.
وی گفت: امسال تهران سومین پاییز خشک و کم بارش را تجربه میکند و بارندگی در استان تهران متاسفانه کاهش محسوسی داشته است ضمن اینکه سال آبی گذشته حدود ۲۶ درصد کاهش بارندگی در مقایسه با سال قبل از آن داشتیم.
مدیر عامل آب و فاضلاب استان تهران ادامه داد: علاوه بر این وضعیت نوع بارندگی استان در دو سال اخیر هم کمی متفاوت شده و از سمت برف عمدتاً به سمت بارش سوق پیدا کرده که همین مساله هم معضلات زیادی را به وجود آورده است.
وی در خصوص علت مصرف بالا و فاصله آن با استانداردها گفت: همانطور که تابستان گرم تری داشتیم امسال پاییز گرم تری هم داریم با این وجود، خوشبختانه تا به حال یک ساعت قطعی آب را در شهر تهران نداشتیم و در صورت کمک مردم این وضعیت تامین آب، ادامه پیدا خواهد کرد.
آقای بختیاری درباره اینکه میزان استاندارد مصرف آب چقدر باید باشد، افزود: امروز جمعه، ۴۳ هزار لیتر پیک لحظهای مصرف ما بوده و حدود دو تا سه مترمکعب بر ثانیه از استاندارد بالاتر است که بخشی از این میزان مصرف، به واسطه درجه حرارت است و بخشی هم ناشی از اسراف در مصرف آب توسط عده کمی از شهروندان است.
مدیر عامل آب و فاضلاب استان تهران ادامه داد: بخش زیادی از مردم جامعه با ما همراهی میکنند، اما بخش کوچکی از جامعه متاسفانه هنوز به مصرف بی رویه خود ادامه میدهند که در صورت ادامه همین رویه مجبور هستیم محدودیتهایی را طبق قانون اعمال کنیم.
وی گفت: وزارت نیرو در این شرایط سخت که با خشکسالی و مصرف بالای آب روبرو است تمام توان خود را به کار میبرد تا مشکلی برای مردم پیش نیاید، اما در صورت همراهی نکردن آن بخش کوچک و پرمصرف جامعه، قطعا در چند روز آینده محدودیتهایی را اعمال میکنیم.
استان خوزستان شهرستان هندیجان یکی از توابع بندر ماهشهر مرتبا قاچاق سوخت توسط خودروهای همچون مزدا ، سایپا و نیسان آبی ، پراید پیکان خودروها حمل بار سوخت بدون هیچ گونه برخورد قانونی توسط دریابانی و توقف خودروها حامل سوخت توسط دریابانی ها و ماموران وظیفه شناس واقع در اسکله سجافی و راه آبی به کشورها همسایه از مبدا بندر هندیجان در جاده ها خاک ریز این مورد قاچاق به مرور همه روزه و به کرار صورت می گیرد از مسولان بالا دستی خواستارییم این مورد رو برخورد جد و اکیدا به اجرا در بیاورنند و مبارزه شود.