پخش زنده
امروز: -
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس گفت:اگر دشمن شناسی در جامعه دینی نهادینه میشد جوانان ما به آسانی شیفته شعار زن، زندگی و آزادی منافقین نمیشدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما خراسان جنوبی، حسین خسروی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اغتشاشات اخیر یکی از صحنههای مهم عبرت آموزی مردم و مسئولین است، گفت: عظمت اربعین و پیشرفتهای متنوع ایران اسلامی مخصوصا در یک سال گذشته نظیر عضویت رسمی در پیمان شانگهای، ارتباط موثر با همسایگان، شرطی نکردن اقتصاد، مهار کرونا و حل نسبی مشکل چندین ساله آب شرب در نقاط مختلف، تسویه بخشی از بدهی دولت سابق، واریز بخشی از درآمد کشور به صندوق توسعه ملی برخلاف مدعیان کاربلد که نه تنها این عمل منطقی را انجام ندادند، بلکه بیشترین برداشت را از صندوق توسعه داشتند، امید آفرین است.
وی در ادامه به حضور مقتدرانه رئیس جمهور در سازمان ملل و جلوگیری از تحریف جایگاه شهید سلیمانی اشاره کرد و یادآور شد: قدم زدن عزتمندانه رئیس جمهور از محل اجلاسیه تا مکان اقامت و دهها عملکرد مثبت دیگر دشمن را عصبانی کرده است و آنان میخواهند درماندگی خود را در مقابل ایران قوی و امیدوار با ایجاد اغتشاش جبران کنند، اما زهی خیال باطل.
نماینده مردم بیرجند در مجلس شورای اسلامی گفت: آسیب شناسی ناآرامیهای اخیر و علاج آن اولویت مهم مسئولین است، به راستی اگر بُعد پرورشی در آموزش و پرورش غلبه پیدا میکرد و اگر مفاهیم دینی و اخلاقی، محتوای غنی قرآن و سیره ائمه، استقامت و صداقت و اخلاص و دوری از تضییع حقوق دیگران، مصونیت حجاب نه محدودیت آن و بالاترین واجب خدا امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نهادینه میشد، بعضی از فرزندان دهه هشتادی این مرز و بوم به راحتی در دام اغتشاشگران نمیافتادند.
خسروی افزود: اگر الگوسازی صحیح انجام میگرفت و شهیدانی مانند باقری، باکری و همت به نحو احسن معرفی میشدند، دیگر شناخت جوانان از رونالدو از شناخت شهید کاظمی آشتیانی بیشتر نمیشد و در اغتشاشات مطیع بعضی از سلبریتیهای نمک نشناس نمیشدند. اگر در محیطهای آموزشی به تناسب سن و سال و تحصیلات، بصیرت دهی و دشمن شناسی را جدی میگرفتیم و به عنوان نمونه ۷۰ جلد اسناد لانه جاسوسی آمریکا مورد مطالعه تحصیلکردهها قرار میگرفت، مقام عظمای ولایت نمیفرمود هیچ نشانی از مضامین برگزیده این کتابها در مدارس، دبیرستان و دانشگاههای ما نیست.
این عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها گفت: اگر دشمن شناسی در جامعه دینی نهادینه میشد جوانان ما به آسانی شیفته شعار زن، زندگی و آزادی منافقین و وزیر حمل و نقل اسرائیل معاند و مرده خواران سیاسی داخلی نمیشدند. فضای مجازی اگر از اول رها نمیشد و مدیریت میشد و آن را جدی میگرفتیم ۱۵ سالههای ما تبدیل به لقمه چرب اغتشاشگران نمیشدند.
خسروی خطاب به دادستان کل کشور گفت: از ایشان که هفته پیش با انتقاد از مسئولان گفته اند کاش آن زمان که مقام معظم رهبری بحث مقابله با تهاجم فرهنگی در فضای مجازی و ایجاد شبکه ملی اطلاعات را مورد تاکید قرار داده بودند اقدام میکردیم، سوال میکنم چرا اقدام نکردید؟
حسین خسروی نماینده بیرجند در بین نطق خود دچار کسالت شد و نتوانست نطق خود را ادامه دهد که طبق گفته هیات رئیسه مجلس ۲ دقیقه از زمان نطق این نماینده باقی مانده بود و محفوظ است و قرار بر این شد در زمان دیگری از آن استفاده کند.