پخش زنده
امروز: -
مصرف منظم بادام برای سلامتی مزایای بسیاری دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد؛ بادام سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین و فیبر، همراه با مزایای سلامتی بسیار است که فقط یک مشت بادام حدود یک هشتم نیاز بدن به پروتئین روزانه را تأمین می کند.
منافع بهداشتی بادام در طول قرنها ثابت شده است و این منافع بالقوه عبارتند از کاهش کلسترول و کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی.
بر اساس یک مطالعه که در سال ۲۰۰۵ در مجله انجمن رژیم غذایی آمریکا به چاپ رسید، نشان داد که مصرف بادام منجر به افزایش سطح ویتامینE در رژیم غذایی و جریان خون می شود. این ویتامین یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلولها در برابر آسیبها دفاع می کند و مانع از گرفتگی عروق ناشی از کلسترول بالا می شود.
بادام باعث چاقی نمی شود:
بر خلاف باورهای رایج بادام و کلاً تمام میوه های صدفی سبب چاقی نمی شوند. مغزهای روغنی مانند بادام و پسته و غیره با وجود اینکه حاوی چربی هستند اما در عین حال احساس سیری طولانی مدتی ایجاد و جذب چربی های زیاد را مهار می کنند.
بادام برای گیاه خواران:
بادام سرشار از کلسیم، منیزیم و فیبر است و یکی از منابع پروتئین محسوب می شود. به همین دلیل می تواند برای افرادی که از محصولات حیوانی مانند گوشت و غیره تغذیه نمی کنند مناسب باشد.
بادام تقویتکننده سیستم ایمنی بدن:
بادام حاوی مواد مغذی است و خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارد. یک مشت بادام به اندازه یک پیاله بروکلی یا چای سبز آنتی اکسیدان پولی فنول به بدن می رساند.
بادام و کاهش خطر ابتلا به سرطان:
محققان گروه تغذیه دانشگاه کالیفرنیا اعلام کردند که مصرف بادام با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در تماس است.
بادام و بیماری قلبی:
این خوراکی همراه با سایر آجیل و دانه های دیگر منجر به بهبود سطوح چربی خون می شود و برای قلب مفید است. شواهد نشان می دهد که رژیم غذایی شامل بادام منجر به رفع بیماریهای قلبی می شود. همچنین بادام منجر به افزایش سطح آنتی اکسیدان ها در جریان خون شده و کاهش فشار خون و بهبود جریان خون را به دنبال دارد.
بادام خام بهتر از بادام بو داده است. برای بو دادن بادام معمولاً از چربی های مضر استفاده می شود. به همین دلیل بهتر است از بادام خام استفاده کرد تا از چربی و نمک زیاد دور باشید.
بهتر است بادام با پوست خورده شود:
پوست نازک بادام سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است. این بخش از بادام خواص ضدویروسی و ضدالتهابی فوق العادهای دارد. توصیه بر این است که بادام با پوست نازک آن میل شود.