پخش زنده
امروز: -
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان کرمانشاه گفت:برای حفظ ماندگاری تخم مرغ و جلوگیری از ورود میکروب از طریق منافذ پوسته نباید آنها را بشویید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزکرمانشاه ، رامین سمیعیان بیان داشت: با شستشوی تخم مرغ منافذ پوسته باز میشود و میکروبها به راحتی میتوانند به درون تخم مرغ راه پیدا کنند.
وی با اشاره به شرایط نگهداری تخم مرغ افزود: پس از خرید تخم مرغها باید در یخچال در دمای ۰ تا ۴ درجه نگهداری شود و رطوبت ۸۵ درصد داشته باشد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: تخم مرغها تا یک ماه پس از تاریخ تولید قابلیت نگهداری دارند و هر یک روزی که داخل یخچال نباشد از عمر ماندگاری یک ماهه آن کم میشود.
رامین سمیعیان با بیان اینکه ۳ واحد بسته بندی تخم مرغ در کرمانشاه فعال است اظهار داشت: تمام واحدهای تولید کننده و بسته بندی کننده در استان کرمانشاه ملزم هستند تاریخ تولید تاریخ مصرف و مشخصات تولید کننده را روی تخم مرغ درج کنند.
وی ادامه داد:تخم مرغهای شکسته یا ترک خورده را هرگز خریداری نکنید چراکه امکان ورود آلودگی به داخل تخم مرغ و آسیب رساندن به سلامت افراد است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: اگر پوسته تخم مرغ در منزل شکسته شد باید آن را در ظرفی در پوش دار ریخته و تا حداکثر دو روز مصرف شود