پخش زنده
امروز: -
آسوشیتدپرس نوشت: ارتش آمریکا با توجه به افزایش خودکشی در میان نظامیان این کشور، تلاش میکند موضوع سلامت روانی نظامیان این کشور را مورد توجه قرار بدهد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی اعلام کرد، خانم «دیونه ویلیامسون» بعد از اعزام به افغانستان در سال ۲۰۱۳ دچار کرختی احساسی شد و بعد از آن منزوی شد. سالها بعد از آن و در پی ماموریتهای خارجی بیشتر نشانههای هشداردهنده در وی تشدید شد.
این فرمانده بازنشسته نیروی دریایی ارتش آمریکا که در دوران خدمت اختلال در حواس، افسردگی و برخی مشکلات روانی را تجربه کرده است گفت: "مانند آن است که خودم را در جایی گم کرده ام. "
وی افزود من پیش فرمانده ام رفتم و به وی گفتم جناب! من به کمک نیاز دارم. چیزی اشتباه است.
خبرگزاری آسوشیتدپرس در ادامه نوشته است در حالی که وزارت دفاع آمریکا تلاش میکند با افزایش خودکشی در میان نظامیان این کشور مقابله بکند تجربه کسانی مانند ویلیامسون نظامی سابق این کشور میتواند کمکی برای اعضای ارتش آمریکا باشد که بدنبال کمک برای بهبود وضع روانی شان هستند. اغلب آنها به سادگی تایید میکنند که مشکلات روانی آنها ممکن است ترسناک بشود و بعد از آن هم به یاس و غم منجر بشود.
وضع ویلیامسون ۴۶ ساله در نهایت بعد از بستری در بیمارستان و اجرای برنامههای درمانی از جمله اسب سواری، تثبیت شده است. اما وی ناچار است سالها برای دریافت کمکهای درمانی و پزشکی که به آنها نیاز دارد بجنگد.
این نظامی سابق آمریکا میگوید تعجب میکنم که چگونه توانسته ام این کار را انجام بدهم.
در ماه مارس «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا ایجاد یک کمیته مستقل را برای بررسی سلامت روانی اعضای ارتش و برنامههای مقابله با خودکشی اعضای ارتش این کشور را اعلام کرد.
بر اساس گزارش وزارت دفاع آمریکا، از سال ۲۰۱۵ الی ۲۰۲۰ میزان خودکشی در میان نظامیان حاضر در خدمت این کشور بیش از ۴۰ درصد افزایش یافته است. در مناطقی مانند آلاسکا که میزان خودکشی نظامیان آمریکا و اعضای خانوادههای آنها بسیار بالا است در این مدت میزان خودکشیها دو برابر شده است.
در سال ۲۰۲۱ بررسی موسسه موسوم به طرح هزینههای جنگ نشان داد شمار نظامیان آمریکا که از زمان حملات یازده سپتامبر در این کشور دست به خودکشی زده اند چهار برابر بیشتر از نظامیانی است که در این مدت در میادین جنگی جان باخته اند.
در گزارشی پایانی این بررسی گفته شده بود که استرس بالا مهمترین عامل در افزایش خودکشی در میان نظامیان آمریکا است. اکثر نظامیان آمریکا بعد از بازگشت از میادین جنگی دیگر نمیتوانند به زندگی عادی برگردند و بار دیگر در جامعه ادغام بشوند.
وزیر دفاع آمریکا هم تایید کرده است مراکز روانی کافی برای کمک به نظامیان این کشور جهت مقابله با معضل خودکشی آنها وجود ندارند.
.اون دنیا ب حسابشون حسابی میرسن