پخش زنده
امروز: -
نیمه نخست امسال، ۱۰ هزار و ۷۱۸ تُن شیر خام در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل، ارزش اقتصادی این میزان شیرخام تولیدی را ۹۴۲ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: ۱۰ مرکز جمع آوری شیر در این شهرستان فعالیت می کنند.
محسن علی گل زاده با بیان اینکه از شیر برای تهیه لبنیات مانند خامه، کره، ماست، پنیر، کشک، شیر خشک و بسیاری فرآوردههای دیگر استفاده میشود افزود: ارتقای وضعیت پرورش دام زنده، فناوری تولید محصولات لبنی و کیفیت شیر موجب کاهش سوء تغذیه در جامعه می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل با اشاره به اینکه بیشترِ شیر خام را آب و سپس قندی به نام لاکتوز، پروتئین و چربی تشکیل میدهد تصریح کرد: شیر منبع مناسبی برای املاح مورد نیاز بدن مانند کلسیم، فسفر، منیزیم و پتاسیم و ویتامینهای گروه A ، B ، D ، C و اسید فولیک است.