پخش زنده
امروز: -
حدود ۳۰۰ هزار دانش آموز در انگلیس با مشکلات معیشتی روبرو هستند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از روزنامه ایندیپندنت، بر اساس گزارش میلیون پلاس، انجمن دانشگاههای مدرن در انگلیس، در صورت عدم رسیدگی به چالشهای پیش روی دانشجویان، جذب و حفظ آنها احتمالا با بحران روبرو میشود.
این سازمان در گزارش خود با عنوان یادگیری با چراغ خاموش نوشت: دانشجویان و بحران هزینههای زندگی، از مجموعهای از اقدامهای مؤسسهها برای کاهش فشار مالی پیش روی فقیرترین دانشجویان انگلیی استقبال کرد.
با این حال، توصیههای مهمی برای دولت انگلیس، دفتر دانشجویان و آژانس جوایز دانشجویی اسکاتلند پیشنهاد شده است.
این پیشنهاد افزایش فوری کمک هزینههای نگهداری از دانشجویان، کمک هزینه و گنجاندن بیشتر دانشجویان در اقدامهای حمایتی گستردهتر هزینه زندگی اعلام شده در سپتامبر را توصیه میکند.
پروفسور راما تیروناماچاندران، معاون دانشگاه کانتربری کریست چرچ و رئیس میلیون پلاس، گفت: «در حالی که بحران هزینه زندگی بر دانشجویان از هر زمینهای تأثیر میگذارد، از این تحلیل مشخص است که بیشترین تأثیر را بر دانشجویانی که قبلاً با فشار هزینههای قابل توجهی روبرو بودند خواهد داشت.
این خطر متوجه ثبت نام و حفظ دانشجویانی است که میتواند تأثیر مخرب بلندمدتی بر برنامه آموزشی و مهارتهای آنها داشته باشد.
راشل هویت، مدیر اجرایی میلیون پلاس، گفت که دانشجویان از طیف وسیعی از زمینهها میآیند که بر نوع حمایت مورد نیاز تأثیر میگذارد.
او گفت: ما باید این روایت که همه دانشآموزان ۱۸ ساله هستند و میتوانند به حمایت والدین تکیه کنند را به چالش بکشیم. با توجه به این که آنها به طور فزایندهای با کاهش بودجه خانوار روبرو هستند. دیگر این مساله واقعیت ندارد.
بحران هزینههای زندگی دانشجویان بالغ، کسانی که از مناطق کم مشارکت هستند، یا دانشجویان شاغل که در رفت و آمد هستند، را بهطور جدی مجبور به ترک تحصیلات عالی میکند و به چشمانداز آیندهشان آسیب میزند.
بسیاری از برنامههای کمکی ارائه شده توسط دولت انگلیس تا به حال به دانشجویان آموزش عالی نمیرسد یا برای آنها کاربرد ندارد.
وامهای نگهدارنده نیز به افزایش مطابق با تورم نزدیک نشدهاند، به این معنی که اکنون به سطح پایینتری از حداقل دستمزد ملی رسیدهاند.
اگر دولت انگلیس به چالشهای مالی پیشرو برای دانشجویان در این سال تحصیلی رسیدگی نکند، در معرض خطر بحران جذب و نگهداری دانشجو قرار میگیرد که میتواند تأثیر مخرب بلندمدتی بر برنامه آموزشی داشته باشد.
جیمی هپبورن، وزیر آموزش عالی دولت اسکاتلند این گزارش را «بسیار نگرانکننده» توصیف کرد که «نیاز فوری دولت انگلیس برای رسیدگی مناسب به بحران هزینههای زندگی را میطلبد».
آقای هپبورن به پرداخت ۱۶ میلیون پوندی دولت اسکاتلند به عنوان کمک مالی به کالجها و دانشگاهها برای سال تحصیلی جاری برای حمایت از دانشجویان تحصیلات عالی و تکمیلی در حل مشکلات مالی و پرداخت تقریباً ۳ میلیارد پوند برای کمک به خانوادهها برای مقابله با افزایش هزینههای زندگی اشاره کرد.
وی افزود: «همین هفته، پارلمان اسکاتلند به تصویب لایحه هزینه زندگی (حفاظت از مستاجر) رأی داد، که به وزرا اختیار موقت میدهد تا اجاره بهای مستاجران و همچنین مسکن دانشجویی را محدود کنند.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: «ما میدانیم که فشارهای تورمی جهانی، خانوارها را تحت فشار قرار داده و مردم نگران فراهم کردن نیازهای اولیه هستند.
برای حمایت از دانشجویان با هزینههای زندگی، ما هر سال وامهای نگهداری را افزایش داده ایم، به این معنی که دانشجویان محروم اکنون به بالاترین مبالغ نقدی دسترسی دارند.
«دانشجویانی که نگران گذراندن زندگی خود هستند باید با دانشگاه خود در مورد حمایتی که میتوانند به آن دسترسی داشته باشند صحبت کنند.
امسال دانشگاهها میتوانند با جذب ۲۶۱ میلیون پوندی که از طریق دفتر دانشجویان در دسترس قرار دادهایم، بودجه کمک هزینه خود را افزایش دهند.»