پخش زنده
امروز: -
فرستندههای پر قدرت تلویزیونی HD و رادیویی FM غرب مازندران افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیرکل صداوسیمای مازندران در این مراسم گفت: این طرحها با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان در حالی افتتاح میشود که ریالی از اعتبارات استانی هزینه نکردیم و به طور کامل از اعتبارات ملی بهره بردیم.
هادی ابراهیمی با اشاره اینکه کار بزرگ دو ماه دیگر که همان HD سازی کل شبکهها است، ادامه داد: حدود ۲۰۰ میلیارد تومان در چند سال اخیر در صداوسیمای استان هزینه کردیم و ماحصل آن افتتاح چند استودیو و فرستندههای پرقدرت رادیو و تلویزیون هم محقق میشود که تاکنون ۹۰ درصد کارهای آن انجام شد.
اوبا بیان اینکه هر چه برای مردم و غرب مازندران انجام دهیم ضرورتی اجتناب ناپذیر است، گفت: غرب مازندران ظرفیتهای بزرگ انسانی و اجتماعی دارد و نیز ظرفیت منحصربفرد اقتصادی در حوزه گردشگری است و نکاه کلان استان و کشور باید به این منطقه باشد و البته صداوسیما هم از همه ظرفیت برای ظهور آن تلاش میکند.
مدیرکل صداوسیمای مازندران افزود: با همه اقداماتی که در حوزه رسانه شد، ولی باز هم نیاز به کارهای قوی و جدیتر در حوزههای فرهنگی که دغدغه ما است، انجام شود.
ابراهیمی گفت: غرب مازندران به لحاظ فرهنگی، غنی است و سرشار از خرده فرهنگهایی که میتواند مقوم ساز فرهنگ ما باشد.
او تأکید کرد: نمایندگان مجلس غرب مازندران به ما در راستای تحقق بهتر و بیشتر توسعه زیرساختهای رسانهای رادیو و تلویزیون مازندران در غرب این استان کمک کنند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران هم از آغاز عملیات اجرایی فیبر نوری مشترکین (FTTH) در چالوس خبر داد و گفت: با بهرهبرداری از این طرح تعداد ۳۵ هزار خانوار چالوسی از اینترنت پرسرعت برخوردار خواهند شد.
اسماعیل اعزی ادامه داد: مدت زمان اجرای این طرح ۶ ماه تعیین شده است، اما در صورتی که هماهنگیهای لازم با فرمانداری چالوس و نیروی انتظامی صورت بگیرد، امیدواریم عملیات اجرایی فیبر نوری مشترکین در چالوس مدت دو ماه به بهرهبرداری برسانیم.
او با بیان اینکه این طرح جزء تکلیف و برنامههای مهم وزارت ارتباطات است گفت: ۸۰ درصد خانوارهای استان مازندران باید از اینترنت پرسرعت برخوردار شوند.
نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: امروز یکی از زیرساختهای ارتباطات و رسانه غرب مازندران با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان از اعتبارات ملی بهبود قابل توجهی پیدا کرده است و پهنه باند رسانه ملی در غرب مازندران در ۱۳ شبکه تلویزیونی و همچنین رادیویی تقویت شده است و شهرهای چالوس، نوشهر، تنکابن، عباسآباد و نمکآبرود تحت پوشش قرار دارند.
محمدعلی محسنی بندپی ادامه داد: امروز ندیدن یا اغماض کردن رسانه دیگر امری محال است و بعید است کسی منکر نقش رسانه در توسعه هر کشوری باشد و قطعاً این رسانه فراتر از زمان و مکان است.
او حضور رسانه در فعالیتهای اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی بسیار کمک کننده دانست و افزود: نباید رسانه را دستکم بگیریم و غرب استان مازندران شایسته توجه بیشتر از این است.
نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباسآباد در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه از رامسر تا ساری تقریباً ۳۰۰ کیلومتر مسافت دارد، گفت: باید به فکر توسعه و پوشش صداوسیما در استان مازندران باشیم و همین استودیوی رادیودریا میتواند مجهزتر شود تا ما بتوانیم بدون استرس و دغدغه حضور پیدا کنیم و از طریق این رسانه با مخاطبان ارتباط برقرار شود.
سید شمسالدین حسینی با بیان اینکه ما در عصر ارتباطات به سر میبریم، افزود: هر چه جلوتر میرویم مفاهیمی مانند انقلاب ICT را بیشتر درک میکنیم و الان تولید محتوا نه تنها دوسویه بلکه چند سویه شده است.
او با بیان اینکه صداوسیما میتواند فاصلهها را بردارد، گفت: امیدواریم با بهره برداری از این طرح، کیفیت برنامهها در مازندران به ویژه غرب استان به لحاظ رادیو و تلویزیونی با کیفیت HD و FM پخش شود.
نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباسآباد در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: امروزه شبکههای رادیو و تلویزیون با هم رقابت میکنند و بینندگان به کیفیت تصاویر و صدا اهمیت فراوانی میدهند.
حسینی ادامه داد: برای اینکه شبکههای استانی جذابتر شوند و هم پوشش بیشتری داشته باشند و همچنین با کیفیت و پایداری بهتر برنامهها را به مخاطب عرضه کنند تحولات فنی بسیار حائز اهمیت است.
مگه بین اعتبارات ملی و استانی چه فرقی میکنه؟