برداشت۱۶۰۰ تن فلفل قرمز در شهرستان جغتای
همزمان با فصل برداشت فلفل قرمز، هزار و ۶۰۰ تن محصول از سطح ۴۰۰ هکتار کشتزار شهرستان جغتای برداشت شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت:
شهرستان جغتای به لحاظ سطح زیر کشت و میزان برداشت، پس از شهرستان داورزن، رتبه دوم تولید محصول فلفل در خراسان رضوی را دارد.
محمدجواد ایزدیان افزود: امسال سطح زیر کشت فلفل قرمز در منطقه جغتای بیش از ۴۰۰ هکتار است که به طور میانگین برداشت این محصول در هر هکتار حدود چهار تن فلفل برآورد شده است.
مدیر جهاد کشاورزی جغتای با اشاره به الزامات کشت محصول فلفل قرمز گفت: کوددهی مناسب، استفاده حداقلی از سموم و آبیاری به موقع از فعالیتهای مهم در تولید این محصول است.
ایزدیان افزود: هم اینک یکی از مشکلات کشاورزی این شهرستان به ویژه در حوزه گیاهان دارویی کمبود صنایع تبدیلی و فرآوری است که در راستای تکمیل زنجیره تولید و افزایش ارزش افزوده کشاورزان از سرمایهگذاران این حوزه حمایت میشود.
شهرستان جغتای از قطبهای مهم تولیدات زراعی، باغی و دامی خراسان رضوی است که سالانه افزون بر ۵۴۸ هزار تُن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در این منطقه تولید و از این طریق بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال درآمد عاید بهره برداران میشود.
آیا برای کشاورز به صرفه هست؟