وی با بیان اینکه شوشتر در زمینه تغییر کاربری بناهای تاریخی عملکرد بسیار خوبی داشته افزود : در آینده نزدیک چند بنای قدیمی دیگری را تغییر کاربری خواهیم داد و آنها را به اماکن گردشگری برای پذیرایی، اقامت، فعالیتهای مختلف تبدیل خواهیم کرد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگی و صنایعدستی شوشتر گفت: وقتی گردشگر برای بازدید از جاذبههای گردشگری یک شهر در یک محل ساکن میشود، اقامت این گردشگر باعث ایجاد اشتغال برای جمع زیادی از مردم آن منطقه میشود، زیرا از حضور گردشگر در محل است که اشتغال به وجود میآید.
چهارمحالی افزود: طبیعت، چشماندازها، رودخانهها، ورزشهای آبی، آثار تاریخی و بسیاری از جاذبههای متنوع دیگر این شهرستان همواره جذابیت خاصی برای گردشگران داشته است.
او با تأکید بر تغییر کاربری و فعالیت در بناهای تاریخی افزود: وقتی این بناها را مرمت میکنیم، در مرحله اول جاذبه گردشگری میشوند و در مرحله دوم قابلیت تبدیل شدن به محل کار و فعالیتهای مفید و در نهایت مسبب ایجاد اشتغال برای ساکنان یک منطقه میشوند.
رئیس میراثفرهنگی شوشتر گفت: بناهای تاریخی وقتی به حال خود رها میشوند پاتوق دزدان، معتادان و... خواهند شد و تداوم این معضل، باعث کاهش امنیت برای مردم ساکن حوالی این بناها میشود. بنابراین ما میتوانیم و لازم است از این تهدید به عنوان فرصت استفاده کنیم.
او با اشاره به لزوم توجه به گردشگری آبی رودخانه کارون تأکید کرد: اگر بهعنوان فرصت به این جاذبه گردشگری نگاه کنیم، ابتدا باید شرایط و زمینه لازم را مهیا کنیم.
چهارمحالی توضیح داد: برای توسعه گردشگری آبی در رودخانه کارون و هر رودخانه دیگری ابتدا باید زیرساختهای لازم فراهم شود و این موضوع در مسائل مختلفی از جمله موضوعات امنیتی رودخانه، محیط زیستی و... مستلزم برنامهریزی است تا بتوانیم آنچنان که باید پذیرای گردشگران باشیم.
وی افزود: در غیر این صورت و با عدم توجه به زیرساختهای لازم برای ایجاد گردشگری آبی، در هر لحظه ممکن است رودخانه خروشان کارون به دلیل عدم ایمنی و نبود امکانات افراد را غرق کند و فاجعهای رخ دهد.