امضای تفاهم نامه همکاری مؤسسه آفرینشهای هنری آستان قدس و دانشگاه تربیت مدرس
تفاهم نامه همکاریهای مشترک پژوهشی میان مؤسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی و دانشگاه تربیت مدرس با هدف تبیین و اجرایی شدن «مکتب هنر رضوی» امضا شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، این تفاهم نامه با حضور امیر عبدالله زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت
مدرس، منصور یگانه رئیس دانشکده هنر و معماری این دانشگاه و برخی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه در مؤسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی با هدف زمینه سازی توسعه و گسترش هنر دینی و رضوی و حرکت در راستای تحقق «مکتب هنر رضوی» امضا شد.
در نشستی که پیش از امضای این تفاهم نامه انجام شد، محمدجواد استادی؛ مشاور فنی و مجری کلان پروژه مکتب هنر رضوی، با مروری بر پیشینه این مؤسسه و اقدامات انجام شده در دو سال اخیر، نسبت به بایستگی شکلگیری مکتب هنر رضوی به عنوان بنیاد کنشگریهای هنری در آستان قدس رضوی توضیحاتی ارائه کرد.
وی با تاکید بر رویکردهای پژوهشی مورد نظر مؤسسه بر اهمیت اتخاذ رویکرد علمی و پژوهشی در کلیه فعالیتها تأکید نمود و لزوم کاربدی بودن و برخورداری از بروندادهای عملی پژوهش را یکی از اهداف فعالیتهای این مؤسسه ذکر کرد.
دکتر یگانه رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس ضمن تشکر از همکاری بین این مرکز هنری، مشهد را جهان شهری اسلامی خواند و گفت: با توجه به حضور انبوه علاقمندان به حضرت رضا (ع) و میزان آمد و شدی که در این شهر برای امر زیارت رخ میدهد، مشهد نه کلان شهر بلکه جهان شهری اسلامی است و هر رویداد هنری که در این شهر رخ دهد قابلیت ارائه در جهان اسلام را دارد و مؤسسه آفرینشهای هنری به خوبی این نکته را دریافته است.
وی با اشاره به ظرفیت دانشگاه تربیت مدرس و اساتید برجسته این دانشگاه پیشنهادات خود را در حوزه همکاریهای مشترک پژوهشی و هنری مطرح نمود.
دکتر عبداللهزاده معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس نیز پس از امضای تفاهم نامه همکاری گفت: دانشگاه تربیت مدرس یکی از دانشگاههای مرجع در کشور است و ما امیدواریم با همکاری مؤسسه آفرینشهای هنری و دانشگاه بتوانیم شاهد اتفاقات و دستاوردهای خوبی در آینده باشیم.
حکیمی مدیر عامل مؤسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی با اعلام خرسندی از امضای تفاهم نامه مشترک با دانشگاه تربیت مدرس گفت: شعار و هدف اصلی مؤسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی شکل گیری مکتب هنر رضوی است و امیدواریم حضور اساتید برجسته هنری در کنار ما، به خدمت رسانی به بارگاه حضرت امام رضا (ع) و زائران ایشان منجر شود و بتوانیم این مکتب را آنچنان که در شأن خود حضرت علی بن موسی الرضا (ع) و جهان تشیع است، محقق سازیم.