برخورد با استفاده کنندگان جوهرقند در نانواییها
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام از ممنوعیت استفاده از ماده جوهر قند (بلانکیت) در واحدهای نانوایی خبر داد و گفت: در صورت مشاهده با متخلفان برخورد میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ هوشنگ نادری اظهار داشت: واحدهای نانوایی اجازه استفاده از جوهر قند (بلانکیت)
و جوش شیرین به علت مضر بودن این مواد برای سلامت مصرف کنندگان را ندارند.
وی تاکید کرد: واحدهای نانوایی به طور مستمر توسط گروههای گشت مشترک شرکت غله و خدمات بازرگانی و مرکز بهداشت نظارت و پایش میشوند.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام در خصوص غنی سازی آرد واحدهای نانوایی نیز عنوان کرد: در همان محل کارخانههای تولیدی، به آرد مصرفی واحدهای نانوایی اسیدفولیک (آهن) اضافه میشود.
نادری در مورد کاهش سبوس گیری گندم یادآور شد: میزان سبوس آرد نانهای حجیم ۱۲ درصد، تافتون و لواش ۱۵ درصد و بربری ۱۸ درصد است و ناظران اداره کل استاندارد و مرکز بهداشت بر روی میزان غنی سازی و سبوس گیری آرد نظارت مستمر داند.
از ۶ کارخانه تولید آرد استان در حال حاضر پنج واحد فعال است.
استان ایلام دارای حدود ۷۰۰ واحد نانوایی دارای مجوز است.