پخش زنده
امروز: -
پژوهشگر طب سنتی، گیاه مرزه را ضد عفونی کننده قوی توصیف کرد که خواص ضد التهابی و ضد درد دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «داود حاج محمد خانی» درباره خواص گیاه مرزه گفت: این گیاه اشتها آور و از خانواده آویشن است که بیشتر خواص آویشن را هم دارد؛ پودر مرزه را میتوان به صورت ادویه در غذا استفاده کرد.
وی با تاکید بر اینکه پودر مرزه را میتوان به صورت ادویه در غذا استفاده کرد، افزود: این گیاه ضد نفخ است و برای کسانی که به بیماری اسهال دچار شده اند، میتواند مفید عمل کند.
پژوهشگر طب سنتی گیاه مرزه تاکید کرد: افرادی که از لاغری رنج میبرند و میخواهند وزنشان را افزایش دهند، این گیاه را با نان و پنیر بخورند و اگر گیاه مرزه با شکر خورده شود برای تقویت چشم مفید است.
حاج محمد خانی گفت: همچنین در صورتی که با مصلحات این گیاه که عسل و کتیرا هستند، مصرف شود، مسمومیت غذایی گوارشی را درمان خواهد شد؛ افرادی هم که مشکل قلبی دارند این گیاه را فراموش نکنند.
وی افزود: این گیاه را به صورت پخته و دمنوش هم میتوان مصرف کرد، به این صورت که گیاه مرزه را با انجیر بپزید و سپس میل کنید؛ این روش پخت برای بیماری آسم و تنگی نفس مفید است و همچنین دمنوش آن را میتوان با ترکیب عناب استفاده کرد که برای درمان غلظت خون اثر قابل توجهی دارد.