پخش زنده
امروز: -
آیت الله حسینی گفت: کم کاری در حوزه فرهنگی موجب شده است تا از تربیت نیروهای قرآنی غافل شویم .
به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، نماینده ولی فقیه در این استان در این همایش گفت: بعد از انقلاب تعداد موقوفهها افزایش یافت، اما میطلبد موقوفات بیشتری در زمینههای مختلف خصوصا حوزه فرهنگی انجام شود.
آیت الله سید نصیر حسینی به حوادث اخیر در کشور اشاره کرد و گفت: آشوبگران پرچمی که نماد ملیت، دین و مذهب ماست را به آتش میکشند کسی هم چیزی نمیگوید و اعتراضی ندارد.
وی با بیان اینکه شرایط کنونی و حوادث اخیر نتیجه بیاعتنایی معنوی است بیان کرد: فقط نشستیم و نگاه کردیم و در نتیجه غفلت، بیخیالی و بیاعتنایی به امورات معنوی ، اشرار به میدان آمدند، البته مردم در میدان هستند، اما در مواردی نسبت به توسعه و ترویج معنویت ضعیف عمل کردیم.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به رها شدن فضای مجازی ادامه داد: امروزه فرزندان ما به وسیله برنامههایی که دشمن در فضای مجازی ارائه میکند تربیت میشوند و با قرآن و اسلام و حجاب بیگانه هستند که زنگ خطری جدی است.
وی بیان کرد: کسی که از مسیر قرآن، نماز، حجاب و حیا خارج شود در زیر حاکمیت آلسعود، داعش و استکبار قرار میگیرد و دچار فساد و فحشا میشود اگر چنین افرادی بر یک جامعه حاکم شوند قرآن و حجاب نفس نخواهند کشید.
امام جمعه شهر یاسوج با بیان اینکه در خیلی موارد پول برای هزینه وجود دارد، اما وقتی به قرآن میرسیم پولها و اعتبارات تمام میشود، گفت: نتیجه هم همین است که امروز در کشور شاهد هستیم، خانوادهها برای فرزندانشان حاضر هستند هر کاری انجام دهند، اما وقتی به قرآن و برنامهها و کلاسهای قرآنی میرسیم ، وقت و پولی وجود ندارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد هم با محکوم کردن حوادث اخیر گفت: لازم است در حوزه قرآن و معارف اسلامی بیشتر کار و تلاش شود تا جوان و نوجوان ما با فراخوان یک خانم معلومالحال به خیابان کشیده نشوند.
حجتالاسلام عباس نصیرالاسلامی افزود: نیازمند وقف بیشتر برای کمک به خانوادههای نیازمند، دانشجویان و دانشآموزان بیبضاعت و رفع ناهنجاریهای اجتماعی هستیم.
وی در پایان از توزیع ۴۹۰ بسته مهر تحصیلی در استان خبر داد و یادآور شد: این بستهها با اعتبار ۴۸۰ هزار تومان تهیه و در اختیار دانشآموزان نیازمند قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه هزارو ۱۰۶ مسجد در سامانه جامع بانک مدیریت اطلاعات موقوفات و بقاع متبرکه استان کهگیلویه و بویراحمد ثبت شده است، بیان کرد: از این تعداد ۲۶۷ مسجد در شهرستانهای بویراحمد و مارگون، ۱۰۸ مسجد در گچساران، ۳۹۳ مسجد در کهگیلویه و لنده، ۷۴ مسجد در چرام، ۶۹ مسجد در باشت، ۷۹ مسجد در بهمئی و ۱۱۶ مسجد در شهرستان دناست.
گفتنی است در پایان این همایش از واقفان و فعالان قرآنی و نفرات برتر چهل و چهارمین دوره مسابقات قرآنی تحلیل شد.