پخش زنده
امروز: -
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: مرجعیت علمی با تولید علم و دانش، ترویج علوم و فناوری و ثروت آفرینی محقق میشود، برای تاثیرگذاری در حوزههای دانش و فناوری به تحقیقات کاربردی و نافع و از سوی دیگر به تقویت دیپلماسی سلامت نیاز داریم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، یونس پناهی در بیست و سومین همایش ملی سالیانه و نهمین همایش بین المللی دانشجویان علوم پزشکی که با حضور وزیر بهداشت و نائب رئیس مجلس در مجتمع فرهنگی ولایت اردبیل برگزار شد، افزود: در تحقیقات نافع و کاربردی، نخستین عامل مهم و تاثیرگذار، نیروی انسانی و مشارکت گسترده دانشجویان علاقهمند و پویا در تحقیقات است و اگر بخواهیم اثرگذاری جدی داشته باشیم باید از طریق دیپلماسی سلامت با دنیا ارتباط داشته باشیم.
وی با بیان اینکه روند تولید علم و دانش در حوزه پزشکی بهتر از دیگر علوم است، گفت: ایران از نظر ارجاعات به مقالات در حوزه پزشکی وضع مناسبی دارد که باید تقویت شود.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت افزود: وزارت بهداشت تاکید ویژهای بر تقویت فناوری دارد و پایان نامههای فناورانه را به صورت ویژه، دیدهایم به گونهای که از پایان نامههای فناورانه حدود ۱۰۰ میلیون تومان حمایت میکنیم و در مقابل از پایان نامههای معمولی حدود ۱۰ میلیون تومان حمایت میشود.
پناهی گفت: در بین ۱۳۲ کشور، جایگاه ایران از نظر فناوری، شصتم است، در حالیکه در تولید علم جایگاه پانزدهم را داریم که در وزارت بهداشت، حمایتهای فناورانه را افزایش دادهایم.
وی افزود: تمایل داریم که ایرانیان خارج از کشور، طرحهای تحقیقاتی و فناوری را در ایران انجام دهند و علوم پایه و بالینی باید با همدیگر، ارتباط بیشتری داشته باشند.