پخش زنده
امروز: -
حسین جان کتاب زندگی نامه شهید حسین ایرانمنش است که به قلم فرزندش به تحریر درآمده است و دو بارمورد توجه سردار سلیمانی قرار گرفته و پس از مطالعه دویاد داشت وتقریض برآن نوشته است
به گزارش خبرگزاری صداو سیمای مرکز کرمان ، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی براین کتاب نوشته است :حقیر قبل از جنگ در آمد و شد مسجد جامع(کرمان) خصوصا در دوران انقلاب، سالهای 56 و 57 که نوجوانی بودم همیشه این دو چهره چرخ به دست بالا بلند یعنی علی آقا ضیاء و حسین جان ایرانمنش در چشمم نقش بسته است.
همان وقت عاشق این دو چهره ای که شباهت زیادی به هم داشتند بودم و بارها و بارها به تماشا آن دو نشستم انشالله خداوند با حضرت قمر بنی هاشم هم نشینشان بفرماید.
شهید حسین ایرانمنش بیست و سوم آذر 1318، در شهرستان کرمان متولد شدو تاپایان مقطعمتوسطه درس خواند ودیپلم گرفت این شهید والامقام صاحب سه پسر و یک دختر است.
وی کارمند اداره راه و ترابری بود،و چهار مرتبه در جبهه حضور یافت که سه مرتبه آن به عنوان نیروی فنی و لجستیکی و مرتبه چهارم به عنوان نیروی بسیجی وارد جبهه شد .
شهید حسین ایرانمنش سرانجام درششم مهر 1360، دردومین روز از عملیات حصر آبادان بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید.
سخاوت،جوانمردی،مهربانی و صبوری ویژگیهای بارز اخلاقی این شهید است که فرزندان و همرزمانش از آن یاد میکنند .
خبرنگارمان نجفی در 41امین سالگرد شهادت این شهید والامقام برگی از زندگی این شهید را روایت کرده است .