پخش زنده
امروز: -
بر اساس مطالعات متعدد و مهم که انجام شده ارتباط مستقیم و تنگاتنگی بین مصرف صبحانه و پیشرفت و موفقیت تحصیلی دانش آموزان دیده شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزکرمانشاه، دکتر نچواک متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار ما با تاکید مصرف صبحانه برای دانش آموزان گفت: بررسیها نشان میدهد دانش آموزی که صبحانه خورده نه تنها در یادگیری موفق خواهد بود بلکه این امر اهمیت زیادی بر روی خلق و خوی دانش آموزان کاهش پرخاشگری واضطراب آنها در مدرسه شود.
این متخصص تغذیه از آموزگاران خواست که قبل از شروع درس در خصوص اهمیت مصرف صبحانه برای دانش آموزان صحبت کند و این مسئله را در کلاس خود کنترل کند.
نچواک از مادران و خانوادهها خواست که صبحانه را در فضایی آرام و با زمان و وقت کافی بخورند و در هنگام آماده کردن صبحانه از مواد مناسبی شامل نان پنیر، شیر، تخم مرغ و گردو استفاده کنند.
نکته مهم دیگر خوردن میان وعده برای دانش آموزان است که مادران باید لقمه غذایی مناسب شامل نان و پنیر و یا نان و تخم مرغ برای دانش آموزان تهیه کنند.
به گفته وی دانش آموزان باید مصرف صبحانه را جدی بگیرند چرا که کبد آنان کوچک است و نمیتواند مقدار قندی که برای سوخت و ساز مغز استفاده میشود را در خودش ذخیره کند ..
وی افزود: برای بهبود عملکرد مغز و جلوگیری از افت قند خون به خصوص در ابتدای روز مصرف صبحانه ضروری است و باید به یک عادت غذایی خوب در سبد مصرف روزانه مردم تبدیل شود.
وی گفت: موادی مانند نان سبوس دار به دلیل تامین کربوهیدراتهای پیچیده و تولید انرژی ارزان و سالم نسبت به سایر منابع تولید انرژی برای بدن، انتخابی مناسب در وعده صبحانه است و در کنار آن هم استفاده از مواد لبنی مانند یک لیوان شیر کم چرب که یکی از مهمترین نوشیدنیهای مغذی و منبع مهم کلسیم است نیز توصیه میشود.
نچواک بیان کرد: مصرف پنیر کم چرب، عسل طبیعی، مغز گردو، بادام و تخم مرغ، به خصوص در فصل پاییز و زمستان میتوانیدکلسیم، پروتئین، برخی ویتامینها و مواد معدنی و مقداری فیبر غذایی مورد نیاز بدن را تامین کند.