پخش زنده
امروز: -
مطالعات نشان میدهد، مصرف گردو خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ محققان معتقدند مغزیجات آجیلی از جمله گردو، یک رژیم غذایی سالم با سطح بالایی از پروتئین، فیبر و چربیهای سالم است.
افرادی که گردو مصرف میکنند نسبت به افرادی که گردو نمیخورند، با خطر کمتر بیماری قلبی روبرو هستند.
گردو خواران به طور کلی رژیم غذایی سالمتری دارند، اضافه وزن کمتری داشته و از فعالیت بدنی بیشتری در مقایسه با افرادی که گردو نمیخورند بهرهمند هستند.
محققان به این نتیجه رسیدند، گردو سرشار از چربیهای سالم، آنتی اکسیدانها و همچنین چندین ماده معدنی ضروری است و در مقایسه با سایر آجیلها فواید سلامتی بیشتری دارد، زیرا حاوی بالاترین میزان اسیدهای چرب امگا ۳ در بین دیگرآجیلهاست.