پخش زنده
امروز: -
عملیات برداشت میوه استوایی پاپایا یا خربزه درختی از بزرگترین شهرک گلخانهای میوههای استواییای کشور در اندیمشک اجرا شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، میوه استوایی پاپایا یا خربزه درختی با هدف صادرات به کشورهای حوزه cis تولید در شهرک گلخانهای اندیمشک تولید و برداشت میشود.
با توجه به تحقیقات انجام شده چند نوع میوه استوایی که شرایط کاشت و رشد آن با اقلیم و آب و هوای خوزستان سازگار بود انتخاب شد که در فاز اول کشت میوه " پاپایا "یا خربزه درختی انجام شده است.
پاپایا میوهای است که در تمام فصول یافت میشود و طعمی شیرین و بافتی کره مانند دارد که میتوان آن را برای درمان زخمها، جلوگیری از سرطان و تقویت مو استفاده کرد.
زمان کشت این گیاه در هوای آزاد از فصل بهار آغاز و قبل از زمستان برداشت میشود. پایین بودن ph خاک و آب را یکی از الزمات محل کشت پاپایا است و سرما و باد آفت رشد و کشت این محصول استوایی است. کشت پاپایا حتما باید با بذر اصلاح شده انجام شود و نمیتوان بذر آن را از میوه گرفت، جوشاندن و تبعیت از فرآیند تعریف شده برای کشت مناسب این محصول ضروری است.
میوه پاپایا منبعی قوی از آنتیاکسیدان است که در پیشگیری از برخی بیماریها و سلامتی افراد بسیار موثر است، درخت این گیاه دارای ریشهسطحی، ساقه ساده، کلفت و اسفنجی بوده و بدون انشعاب است و قطر ساقه آن ممکن به ۳۰ تا ۳۵ سانتیمتر میرسد.
معمولا در هزار مترمربع فضای گلخانه ۳۵۰ درخت کاشته میشود و هر درخت ۲۰ تا ۱۰۰ محصول میدهد که وزن هر میوه ۲۵۰ تا ۵۰۰ گرم است.