• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۳۶۰۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۱
یزد » سیاسی

قطعنامه پایانی راهپیمایی محکومیت فتنه و آشوب

راهپیمایی مردم ایران در محکومیت فتنه‌گران و هتاکان به مقدسات دینی با صدور قطعنامه‌ای پایان یافت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، متن قطعنامه پایانی راهپیمایان در محکومیت فتنه گران و هتاکان به مقدسات دین به این شرح است:قطعنامه پایانی راهپیمایی در محکومیت فتنه گران

«بسم الله الرحمن الرحیم»

«وَلَنْ تَرْضَیٰ عَنْکَ الْیَهُودُ وَلَا النَّصَارَیٰ حَتَّیٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ ۗ قُلْ إِنَّ هُدَی اللَّهِ هُوَ الْهُدَیٰ ۗ»

امت اسلام در شرایطی از یک آزمون بزرگ سربلند بیرون آمده و با خلق اربعینی بی نظیر شور و شکوه اسلامی، شیعی و انقلابی خود را نمایان ساخت و بر تمام معادلات باطل و ذهنیت‌های منفی دشمنان خط بطلان کشید؛ که امواج نورانی آن تمامی مرز‌های جغرافیایی و انسانی را درنوردیده، امّا با صدور دستور اهانت به ساحت قدسی قرآن و مقدسات و ارزش‌های دینی و برپایی آشوب و بلوا در شهر‌ها، از اتاق‌های فکر استکبارجهانی، چهره پلید دشمنان قسم خورده و معاند را بیش از پیش برای همگان نمایان و بار دیگر دشمنی، رذالت و زبونی دشمنان عنود و حسود اسلام و انقلاب را به نمایش گذاشت.

امروز بیش از هر زمان دیگری درخت تومند و ریشه دار انقلاب اسلامی و ملت بزرگ و فهیم ایران اسلامی در اوج عزت و اقتدار قرار داشته و توانسته با توکل به ذات لایزال الهی و استمداد از عنایات خاصّۀ حضرت، ولی عصر مهدی موعود «عجل الله تعالی فرجه الشریف» و با تکیه بر مبانی اسلام ناب محمدی «صلی الله علیه و آله و سلم» برگرفته از رهنمود‌های رهبر فقید و بت شکن حضرت امام خمینی «رحمت الله علیه» و اطاعت از منویات حکیمانه قائد عظیم الشان حضرت امام خامنه‌ای «مدظله العالی»، یکی پس از دیگری قله‌های رفیع عزت و افتخار را فتح نموده و توطئه‌های شوم سران سلطه و استکبار جهانی را خنثی سازد.

امروز همه شاهدند که با عزم و اراده‌ای جهادی و انقلابی و اِعمال سیاست‌های مدبرانه داخلی و خارجی نظام اسلامی، دشمنان در رسیدن به اهداف شومشان ناکام مانده و برای نیل به اهداف پلیدشان به هر حرکت شومی دست می‌زنند.

بدخواهان نظام و دشمنان خارجی، گمان کرده اند خواهند توانست با ایجاد فتنه و آشوب‌های داخلی، حرکت بالنده و پیش روندۀ انقلاب الهی ما را سد کرده، حال آنکه پس از گذشت بیش از ۴ دهه از حیات طیبۀ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، تمام فتنه‌های مذبوحانه آنان با شکست مواجه شده و انقلاب اسلامی با قدرت و اقتدار روز افزونش، همچنان به راه نورانی خود ادامه می‌دهد.

آنچه که طی روز‌های اخیر در تهران و برخی شهرستان‌ها با فتنه انگیزی دشمنان بیرونی و نفوذی‌های داخلی سرسپرده و فریب خورده رخ داد، بیانگر طراحی شوم همه زخم خوردگان از نظام اسلامی و ایجاد خلل در مسیر اراده و پیشرفت ملت بصیر ایران اسلامی است.

ما تظاهرکنندگان همراه، همدل و همصدا با مردم همیشه در صحنه و آگاه بیش از ۹۰۰ شهر ایران اسلامی، امروز جمعه در دومین روز از ایام نورانی هفتۀ بزرگداشت دفاع مقدس با گرامیداشت یاد و خاطرۀ شهدای گرانقدر، جانبازان غیور، آزادگان سرافراز و رزمندگان عزیز جبهه‌های نبرد حق علیه باطل در هشت سال جنگ تحمیلی؛ آمده ایم تا با اجتماع باشکوه، وحدت بخش و دشمن شکن خود؛ ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های امامین انقلاب و شهدای والامقام، نفرت و انزجار و خشم انقلابی خود را از این گونه جنایت‌ها و خباثت‌های سران فتنه و عوامل مزدور و سرسپردۀ داخلی اشان فریاد کرده و با فریاد‌های کوبندۀ شعار «الله اکبر ـ خامنه‌ای رهبر» در پایان هر بند از این قطعنامه، مطالبات و مواضع رسمی خود را اعلام کنیم:

۱ ـ جنایت و خباثت عده‌ای معدود از عناصر خودفروخته و فریب خورده و مزدوران سرسپرده در اهانت بی شرمانه به ساحت قدسی و آتش زدن کتاب رحمت و حِکمت، قرآن مجید و اهانت وقیحانه به مقدسات و ارزش‌های دینی و اعتقادات عمومی و به آتش کشیدن تعدادی از مساجد و هتک حرمت حجاب و عفاف بانوان محترمه را کاملاً مردود و شدیداً محکوم می‌کنیم.

۲- ما حاضران در این تجمع، مراتب حمایت قاطع خود را از حافظان جان و مال وامنیت، نیروی محترم انتظامی که مظهر اقتدار جمهوری اسلامی است و سایر دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی اعلام داشته و یاد و خاطره شهدای گرانقدر نیروی انتظامی را که با تقدیم شهدای عزیز حافظ امنیت کشور هستند گرامی می‌داریم و از این جان برکفان می‌خواهیم تا با قوت و قدرت به وظایف قانونی خود عمل کرده و خواب راحت را از برهم زنندگان آرامش عمومی و امنیت کشور سلب نمایند.

۳ ـ ما تظاهرکنندگان، از قوۀ محترم قضاییه می‌خواهیم در اولین فرصت ممکن در اقدامی سریع و انقلابی به جرائم اغتشاشگران و آشوبگران رسیدگی و با مجرمان این حوادث اخیر برخورد قاطع قانونی نموده و نتایج رسیدگی‌های خود را در اسرع وقت به اطلاع افکار عمومی برسانند.

۴- از همگان به ویژه جوانان و نوجوانان عزیز و آگاه و فهیم ایران اسلامی می‌خواهیم در این فتنه، همچون گذشته با شناخت حق و ملاک‌های آن و دریافت روایت‌های صحیح و معتبر از رسانه‌های رسمی کشور به ویژه صدا و سیما، با بصیرت و حفظ هوشیاری خود، دشمنان را در نیل به اهداف پلید خود ناکام بگذارند و همچنین به معاندان و نفوذی‌ها و عوامل وابستۀ آنان اعلام داشته؛ اگر چه ملت ایران از بعضی عملکرد‌ها گله‌مند است، اما هرگز حرکات شوم و ضد اسلامی و ضد انقلابی شما را تحمل نخواهد کرد و اگر دست از رفتار‌های ننگین خود برندارید، یقیناً همانند فتنه‌های گذشته، درسی فراموش نشدنی و ضرب شستِ سختی از ملت شجاع و غیور ایران اسلامی دریافت خواهید کرد.

۵- سردار دل‌ها حاج قاسم عزیز فرمود: کل جمهوری اسلامی حرم است؛ امروز دشمنان با کمال وقاحت و بی شرمی به بهانه یک حادثه، به تمامی مقدسات دینی و انسانی جسارت کردند، به چادر زنان پاکدامن تعرض، به تمثال مبارک شهدا، پرچم جمهوری اسلامی که به فرمایش رهبری معظم پرچم انبیا و ائمه است اهانت کردند؛ مجموعه حوادث این روز‌ها نشان داد فوت یک خانم تنها بهانه است، اصل نظام و دین نشانه است و حکایت از آن دارد که به فرموده مصحف شریف، «دشمنان از شما راضی نخواهند شد مگر آنکه از راه و رسم آنان پیروی کنید.»

ما حاضران در تظاهرات امروز، ضمن توصیه به فریب خوردگان که مورد سوء استفاده دشمنان قرار گرفته اند، اعلام می‌کنیم به سرعت صف خود را از عناصر معاند، سرسپرده، مزدور و مرتبط با سفارتخانه‌ها و سازمان‌های جاسوسی کشور‌های بیگانه جداکرده و از مسئولان کشور می‌خواهیم عناصر اصلی این رفتار‌های شنیع را به سزای اعمال ننگین خود برسانند.

۶-در این حادثۀ دردناک جسارتی بزرگ صورت گرفت و آن ظلم نابخشودنی به قرآن کریم است که عده‌ای مزدور در فضای یله و رهای مجازی به قرآن جسارت کردند، بر لزوم اقدام عاجل مسئولان در سالم سازی فضای رها و مسموم مجازی، این اقدام سخیف و زشت را به شدت محکوم نموده و با عذرخواهی از محضر خداوند متعال عرض می‌کنیم آن‌ها فکر می‌کنند با آتش زدن قرآن می‌توانند نور آن را خاموش سازند، ولی همانگونه که ابوسفیان‌ها و ابوجهل‌ها نتوانستند از نورانیت قرآن بکاهند، این تفاله‌های استکبار نیز به حکم آیۀ «یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ» نخواهند توانست ذره‌ای از عظمت قرآن کم کنند.

ما با تمام وجود اعلام می‌کنیم تا جان در بدن داریم از قرآن و اهل بیت «علیهم السلام» و ولایت جدا نخواهیم شد و همچنان ادامه دهندۀ راه نورانی شهدا و امام شهدا بوده و دشمنان را در رسیدن به اهداف پست و پلید خود ناکام خواهیم گذاشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۶۵ محکوم متواری در گیلان
و روح ، دیداری صمیمی با خانواده  روحانی شهید حجت الاسلام  احمد زراعت‌حرفه راوری
دعوت دولت به مشارکت به معنای نبود برنامه نیست
اردوی آماده‌سازی تیم ملی ژیمناستیک‌کار به میزبانی قم
سال‌ها برنامه ریزی برای باختن
رقابت گروه‌های تخصصی طب رزمی سپاه
فردا؛ آغاز رسمی فرآیند انتخابات شورا‌ها در کشور
ضرورت فعالیت بیشتر قرارگاه محله اسلامی در احیای مساجد سیرجان
مهروموم سه عطاری محل فروش دارو‌های مخدر در رشت
­شکست شهرداری گرگان مقابل الریاضی لبنان در بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
حضور سپاه در تمامی بحران‌ها؛ فرمانده در میدان کمک رسانی
غیرت هنرمندان در دفاع مقدس ۱۲ روزه هرگز فراموش نمی‌شود
هشدار هواشناسی درباره ورود سامانه بارشی جدید به کشور
استقرار تمام وقت ماموران پلیس در ایستگاه‌های بازرسی
 عیادت از شهروند خبرنگار حادثه دیده توسط مسئولین شهرستان کوهبنان
نظارت بر بازار مرغ
جلوگیری از تردد خودرو‌های فاقد زنجیر چرخ در محور رابر
گروه سایبری حنظله: نفتالی بنت دروغ می‌گوید که هک نشده است
مجوز نیروگاه‌های فاقد پیشرفت لغو می‌شود
دومین همایش زکات شهرستان انار برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
حجم مبنا در بورس حذف شد
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)