پخش زنده
امروز: -
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: جنگ به ظهور و بروز حرکت عظیم مردم و تربیت سرداران شجاع و مدیران مدبری منجر شد که فتح و پیروزی را به ارمغان آوردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجتالاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب در آیین گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: مقام معظم رهبری در سخنان امروز خود در جمع پیشکسوتان دفاع مقدس، مهمترین عامل پیروزی انقلاب اسلامی و رزمندگان دفاع مقدس در مقابله با عداوت تمامی دشمنان اسلام را، خواست و اراده خداوند متعال برشمردند.
وی ادامه داد: به رغم حمایت تمام قد دنیای شرق و غرب از دشمن بعثی و عزم آنان برای شکست انقلاب اسلامی، خواست خداوند منان بر فتح و پیروزی رزمندگان اسلام قرار گرفت و چنین نیز شد.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت اضافه کرد: محدودیتها علیه انقلاب اسلامی و مدافعان حریم دین مبین اسلام که دشمن از آن به عنوان تحریمهای فلج کننده و بی سابقه یاد میکند اگر هرکدام علیه هر کشور دیگری اعمال میشد، شکست میخورد این در حالی است که ایران اسلامی از این تحریمهای ظالمانه در طول چهار دهه گذشته به سلامت عبور کرده و در شرایطی قرار دارد که با افتخار خود را برای چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی آماده میسازد.
وی با اشاره به این کلام گهربار حضرت علی (ع) که میفرماید"خداوند وقتی صدق و راستگویی بندگان خود را دید، پیروزی را بر آنان عنایت کرد و شکست دشمنان را رقم زد"، گفت: در دوران دفاع مقدس نیز وقتی رزمندگان اسلام آن گونه صادقانه در میدانهای نبرد حاضر شدند، نصرت الهی و پیروزی در مقابل دشمن تا بن دندان مسلح محقق شد.
حجتالاسلام والمسلمین نواب افزود: در بیانات مقام معظم رهبری آمده است مدیریت و فرماندهی جنگ، بسیار کار سنگین و پیچیدهای است که آن کار سخت را همین جوانان تربیت شده در مکتب انقلاب اسلامی انجام دادند و در حالی به میدان رفتند که در قامت مردانی رشید و آبدیده از این آزمون الهی بازگشتند.
وی اضافه کرد: انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس و صداقت رزمندگان اسلام و رهبری جامعه، کاری کرد که حتی بزرگترین مخالفان انقلاب نیز در مقابل آن سر کرنش فرود آوردند؛ به طوری که وزیر خارجه وقت آمریکا در جریان مذاکرات برجام، در گفتگو با وزیر خارجه کشورمان آرزوی دیدار با فرمانده رشید سپاه اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی را به زبان آورده بود.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به این فرمایش امام صادق (ع) که "خداوند، پیامبر اکرم (ص) را نیکو تربیت کرد" اظهار داشت: رسول گرامی اسلام برای خودسازی و تهذیب نفس از مکه خارج شده و به غار حرا میرفتند. وقتی که پیامبر اکرم مرحله خودسازی را پشت سر گذاشت، خداوند متعال آنگاه خطاب به ایشان میفرمایند که تو دیگر دارای آن خُلق عظیم گشتهای و آنگاه است که خداوند مسوولیت اجتماعی هدایت و امر دین مردم را برعهده ایشان گذاشت تا امور آنان را تدبیر کند.
وی با بیان اینکه پیامبر اکرم با تهذیب نفس و صدق در رفتار و گفتار به این درجه رسید، گفت: نفس در محرومیتها و سختیها ساخته و پرداخته میشود؛ کما اینکه بلوغ و رشد انقلاب اسلامی نیز در همین تحریمها و محدودیتها به دست آمده است.
حجتالاسلامالمسلمین نواب با بیان اینکه وقتی انسان نفس را پاک و زلال کرد، آنگاه است که انوار الهی به دل وی میدمد؛ افزود: اگر رزمندگان هشت سال دفاع مقدس آن جایگاه رفیع را پیدا کردند، ناشی از خلوص و تهذیب نفسی بود که سالها خود را مقید به آن میدانستند که از جمله آنان میتوان به شهید ابراهیم همت و روحیه مثال زدنی آن شهید والامقام اشاره کرد.
این آیین که با سخنرانی رئیس سازمان حج و زیارت، پخش ویدیو کلیپی از مجاهدتهای رزمندگان دفاع مقدس و بیان خاطره توسط مسؤول امور ایثارگران سازمان حج و زیارت همراه بود، با تجلیل از شماری از پیشکسوتان ایثارگر دوران دفاع مقدس مجموعه حج و زیارت به پایان رسید.