پخش زنده
امروز: -
بنابر یافتههای پژوهشگران مصرف به اندازه قهوه شیرین یا تلخ خطر مرگ زودهنگام ناشی از سرطان یا بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ بر اساس پژوهشهای صورت گرفته بر روی ۱۷۱ هزار نفر که بیماری قلبی یا سرطان نداشتند، ۱۶ تا ۲۱ درصد کمتر از افرادی که قهوه مصرف نمیکنند با مرگ زودهنگام روبرو هستند.
مصرف کنندگان قهوه شیرین نیز – به شرط رعایت تعادل - ۲۹ تا ۳۱ درصد کمتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.
قهوه حاوی اسیدهای کلروژنیک است که اثر ضد انعقادی در خون دارد و به طور بالقوه میتواند از حملات قلبی یا سکته مغزی ناشی از لخته خون جلوگیری کند.
این نوشیدنی همچنین مواد مغذی مانند ویتامینهای B، پتاسیم و ریبوفلاوین را که برای سلامتی ضروری هستند را تأمین میکند و هوشیاری، حافظه و عملکرد ذهنی را بهبود میبخشد.