پخش زنده
امروز: -
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود از تولید یک هزار و ۲۰۰ تن پیاز در زمینهای کشاورزی این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود از پایان برداشت پیاز در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد و گفت: نخستین برداشت پیاز این این محصول با میانگین عملکرد ۱۱ تن در هکتار در روستای دارابکلای حوزه بخش مرکزی میاندورود انجام شد.
سید اسماعیل علوی با اشاره به اینکه امسال ۱۰۸ هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان به کشت پیاز اختصاص یافت، افزود: یک هزار و ۲۰۰ تن پیاز با میانگین عملکرد ۱۱ تن در هکتار در این شهرستان تولید شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود با بیان اینکه سال گذشته یک هزار و ۴۰ تن پیاز محلی در این شهرستان تولید شد، گفت: پیاز دارای ترکیبات گوگردی، قند، کلسیم، املاح سدیم و پتاسیم، ید، سیلیس، آهن، فسفر و ویتامینهای A.B.C است که خواص دارویی بسیار زیادی نیز دارد.
وی قابلیت انبار داری و خوش خوراک بودن پیازهای محلی را از مزایای آن برشمرد که طرفداران ویژه خود را از سراسر کشور دارد.