پخش زنده
امروز: -
مسئول مرکز کنترل هماهنگی عملیات کربلا از مهمترین خدمات ارائه شده در این مرکز خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مهدی فرزاد گفت: امسال برای اولین بار مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر در کربلای معلی بنابه دستور رئیس جمعیت هلال احمر در کشور عراق راه اندازی شد، که مرکز اصلی آن در نجف و یک مرکز ثانویه در کربلا به علت حجم کارها ایجاد شده است.
فرزاد ادامه داد: مرکز کربلا از روز شنبه نوزدهم شهریور ماه سال جاری آغاز به کار کرده که در این مرکز هماهنگی عملیات امداد و نجات کربلا انجام میشود.
وی افزود: فعالیت به این صورت است که که کار هماهنگی بین درمانگاههایی که در کربلا هستند و هماهنگی اعزام بیماران، دیگر فعالیتی که انجام میشود و بخش دیگر آن هماهنگی اعزام بیماران از عمودها به درمانگاهها و از درمانگاهها به بیمارستان الحسین و از بیمارستان الحسین توسط آمبولانس به مرز ایران و در نهایت به ایران انجام میشود.
مسئول مرکز eoc در کربلا گفت: در حال حاضر ۲۴ آمبولانس و اتوبوس آمبولانس در کربلا مستقر هستند، که از این تعداد ۱۴ دستگاه آن در کربلا، ۷ دستگاه در موکبهای بین راهی و صحنهای مختلف و همچنین ۳ دستگاه اتوبوس آمبولانس مستقر هستند که جهت اعزام روزانه بیش از ۱۵ تا ۲۰ نفر از کسانی که به بیمارستان الحسین مراجعه کرده و به تشخیص پزشک وضعیت مناسبی ندارند و باید به ایران منتقل شوند را انجام میدهند.
مهدی فرزاد بیان داشت: بخشی دیگر از فعالیت مرکز eoc هماهنگی با کنسولگری ایران در کربلا است که در آن قسمت هم همکاران جمعیت هلال احمر جهت هماهنگی با کنسولگری برای اعزام افراد گمشده و افرادی که توسط مردم به آنجا معرفی میشود، اعزام میشوند.
فرزاد در ادامه اظهار داشت: علاوه بر خدمات مذکور هماهنگی با سیطرهها جهت تردد آمبولانس در کشور عراق که با ارائه برگ تردد و انجام هماهنگی لازم این امر تسهیل میشود نیز با این مرکز است.
وی با اشاره به دیگر خدمات انجام شده در مرکز eoc گفت: علاوه بر گمشدگان، بعضی از افرادی که بیمار هم نیستند، ولی توسط کنسولگری نیاز هست که حتما به مرز اعزام شوند همچون افرادی که مشکل اعصاب و روان داشتند نیز توسط هلال احمر انجام میشود.
مهدی فرزاد گفت: کلیه آمار خدمات انجام شده و پوشش امدادی منطقه کربلا در این مرکز انجام شده و منطقه نجف، کاظمین و سامرا نیز در مرکز eoc نجف ثبت میشوند و در نهایت همه آمار به صورت سیستمی و آنلاین در سامانه ثبت و در اختیار همکاران ما در eoc سازمان امداد و نجات است.
وی در پایان افزود: اطلاعاتی که در سامانه ثبت میشود همچون آمبولانس اعزام شده، راننده، امدادگری که حضور داشته، اطلاعات شخصی بیمار همچون کدملی، شماره پاسپورت و نوع بیماری در سامانه ثبت و جهت انجام امور اداری مورد نیاز در دسترس خواهد بود.