پخش زنده
امروز: -
موسیر سرشار از مواد مغذی و ترکیبات گیاهی است و فواید سلامتی اثبات شده زیادی دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکزاصفهان؛ در مقایسه با پیاز معمولی، موسیر منبع غنی تری از پروتئین، فیبر و ریزمغذیها از جمله کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس، فولات، ویتامینهای B و A و C به شمار میرود.
علاوه بر این، موسیر مملو از آنتی اکسیدانهای قوی و ترکیبات ارگانوسولفور هستند که همگی مزایای بی نظیری برای سلامتی دارند.
هنگامی که موسیر خرد یا بریده میشود، محتوای آنتی اکسیدانی از جمله آلیسین آن آزاد میشود.
موسیر سرشار از کوئرستین است؛ فلاونوئید گیاهی که میتواند به کاهش و مدیریت علائم چشمی و بینی مربوط به آلرژیهای فصلی کمک کند.
موسیر دارای خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد ویروسی هستند.
عصاره موسیر به صورت ساعتی بر تبخالهای جدید، به طور قابل توجهی ماندگاری و شدت آنها را کاهش میدهد.
ارگانوسولفور و آنتی اکسیدانهای موجود در موسیر ممکن است به طرق متفاوت برای سلامت قلب و سیستم گردش خون مفید باشند.
آلیسین یکی دیگر از ترکیبات ارگانوسولفور موجود در موسیر، سفتی رگهای خونی را با آزاد کردن نیتریک اکسید، بهبود گردش خون و کاهش فشار خون پایین میآورد.
موسیر در عین حال ممکن است به کاهش سطح چربیهای مضری که میتوانند در سیستم گردش خون ما انباشته شده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش دهند، کمک کند.
مصرف موسیر از انواع سرطانهای سینه، معده و کولون نیز پیشگیری میکند. از این رو محققان معتقد هستند که موسیر میتواند نویدبخش درمان بسیاری از سلولهای سرطانی باشد.