پخش زنده
امروز: -
فعالیت کارگاههای شیره پزی در بخش روداب سبزوار آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس امور باغات جهاد کشاورزی سبزوار گفت: روستای بهارستان قطب کارگاههای شیره پزی در بخش روداب سبزوار است که انگور دیم منطقه و حتی شهرهای اطراف برای تولید شیره انگور به این روستا حمل میشود.
نیک پسند افزود: در این روستا ۱۱ کارگاه شیره پزی فعال است که طی ۵ مرحله انگور را بطور سنتی به شیره انگور تبدیل میکنند.
وی در ادامه به کاهش تولید انگور دیم در بخش روداب سبزوار اشاره کرد و گفت: خشکسالیها سبب کاهش تولید انگور دیم از سطح ۲۵۰ هکتار از باغات انگور دیم بخش روداب شده است و پیش بینی میشود امسال کمتر از ۵۰۰ تن انگور دیم از سطح باغات این بخش برداشت و حدود ۸۰ درصد آن تبدیل به شیره انگور شود.