پخش زنده
امروز: -
رئیس جمهور قانون تفسیر مواد ۳، ۴ و ۵ قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار را برای اجرا به قوه قضائیه و وزارتخانههای دادگستری، امور اقتصاد و دارایی و علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ کرد.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما ،آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون تفسیر مواد ۳، ۴ و ۵ قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار» که در جلسه علنی روز چهارشنبه دوم شهریور ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی تصویب شده و در تاریخ ۹ شهریور ۱۴۰۱ به تایید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به قوه قضائیه، وزارت دادگستری، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ کرد.
نمایندگان مجلس در جلسه علنی دوم شهریور در موافقت با کلیات طرح دوفوریتی استفساریه قانون تسهیل فضای کسب و کار، نمره تراز را ملاک قبولی آزمون وکالت قرار دادند و گامی بلند در مسیر شکسته شدن انحصار کانون وکالت برداشتند.
اینکار نتیجه ای جز تضییع بیشتر حقوق مردم ندارد.
چرا حرف بیخود میرنی همع که موسسه نمیرن حالا از این به بعد مشتی بی سواد وارد حرفه وکالت میشن و آثار سو این اتفاق رو در کوتاه مدت و بلند مدت خواهیم دید...کمر بستن به نابودی نهاد وکالت...اما نمیدونن قربانی اصلی مردم بیچاره ای هستن که به این بی سوادها پرونده میسپرن...وکیل باید به قانون مسلط باشه همنقدر عرض کنم که اوج اقتدارش هم زمانی هست آزمون وکالت شرکت میکنه چون بعد کمتر فرصت مطالعه داره حالا تصور کن وکیلی که در زمان اوج تسلط خود به قانون هم قانون را نداند.واسفا
۲- در مورد قانون تسهیل یا شکست انحصار این شغل، اصلا اونطور که توسط کانونهای وکلا نگرانی و تنش ایجاد میشود، نیست. سالهای قبل با ملاک تراز عمل میشد و به نسبت شرکت کننده، مثلا از ۷۰ هزار داوطلب، ۷ هزار نفر پذیرش میشدند، اکنون نیز به همان نسبت فقط با درصد بسیار جزئی مثلا ۱۵۰۰ نفر اضافه تر قرار است بیشتر پذیرش شوند. لذا اتفاق خاصی نیوفتاده، (مثلا از بین ۸۰ هزار شرکت کننده، ۱۰۵۱۲ نفر قرار است پذیرش شوند.
۳- اگر ما بدانیم که پرونده ها بسیار زیادند، مردم در عذابند، دادگستریها نیز در عذابند (به دلیل اینکه وکیل کم است و مردم با هزینه های بالا نمیتوانند وکیل بگیرند مجبورند با زبان عوام با مردم صحبت کنند و فهماندن بسیاری مسائل دشوار شده است)، من حیث المجموع اگر همه اینها را در نظر بگیریم متوجه میشویم که قانون تسهیل و مجلس درست عمل کرده اند..
خدارا شکر که مشکل انصار طلبی در وکالت کارشناس رسمی و سردفتری برداشته شد
تازه هنوز هم مثل سایر رشته ها نیست
مثلا پزشکی دندلنپزشکی مهندسی های مختلف
داشتن مدرک داشگاهی برای باز کردن مطب و دفتر کار کافی است دگه تراز و آزمون و ... نداره
دود این طرح به چشم مردمی است که به وکلای آینده مراجعه می کنند و به چشم کسانی که در آینده وکیل می شوند ولی بیکار.
هجمه ها و هوشی گری و هوچی گری های بسیاری راه انداختند تا به مافیای خود بر وکالت ادامه دهند اما به یاری خداوند متعال و همکاری مجلس و دولت انقلابی و دعای خیر داوطلبان عزیز مافیای بد کار شکست خورد .
حالا بشینید و ببینید زندگی جان مال ملت بیوفته دست فارغالتحصیلان حقوق و فقه اسلامی
انحصارگر=عقب ماندگی کشور
بهترین کار مجلس و دولت همین بود
جلو خیلی لز فسادها و رانتخواری ها گرفته شد
رقابت بیشتری برای ارایه خدمات بهتر صورت میگیرد
پس از فارغالتحصیلی چندین سال کارورز و کارآموز هستند.
بعد امتحان برد دارند.مرحله بعد رتبه بندی می شوند.
ما اصلا نمی دانیم چه می کنیم.
حتی کپی بردارهای خوبی هم نیستیم
خواهیم دید که چقدر ورودی های قوه قضائیه کم خواهند شد